Újévi instahíradó! 

Majdnem elkezdtünk aggódni Vajna Tímea utolsó, 2017-es posztja után, hogy vajon az új évben is járnak-e majd a rajongóknak a tőle megszokott, csodálatos  tartalmak, de szerencsére hamar bebizonyosodott, hogy igen. 2018. első önfotója már önmagában is teljesen életszerű, hiszen ki ne töltené a szilveszter utáni órákat Hawaiin, fedetlen, alkoholos filccel összefirkált mellekkel, egy párásodásra hajlamos búvárszemüveggel az arcán? Na ugye. Nézzük is meg azt, akinek ez megadatott: 

Menjünk tovább, és nézzük meg, Nádai Anikó miféle illusztris társasággal köszöntötte 2018-at. Bizony, olyannal, amelynek újdonsült szerelme, Aurelio is a részese lehetett. 

Horváth Éva a 2017-es évét foglalta össze, így, ha esetleg lemaradt volna a legfontosabb pillanatairól, most hirtelen pótolhatja őket. 

Tatár Csilla nem bonyolította túl, egy alkalomhoz illő ruhában, fülig érő mosollyal kívánt önnek is boldog újévet. 

Hajdú Péter a mosolya mellett a hanyagul hátravetett zakójával kívánta lenyűgözni a rajongóit, aminek, lássuk be, nem is könnyű ellenállni. 

Kiszel Tünde köszöntője pedig annyira spontánra és különlegesre sikerült, hogy nem is bírjuk magunkban tartani. A jókívánságot követő, váratlanul kitartott pezsgőkortyolás díját kétségtelenül neki ítélnénk, ha lenne olyan. További jó ébredezést kívánva vele búcsúzunk most.

BUÉK! 🥂🍾🎉💃💖💞💗😘❤️❣️#szilveszter #happynewyear #2018 ♥️❤️♥️

www.kiszeltunde.hu 😍💖💞💕❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kiszel Tünde újévi köszöntője egy precízen megrendezett remekmű

Tekintse meg, hogy köszöntötték az újévet a magyar hírességek!

17 · Jan 01, 2018 12:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments