Logan Paul tényleg igazi netes sztár. Annak idején a Vine-on robbant be, mára már több filmben és tévéműsorban, sorozatban is feltűnt. A Youtube-on 15 millió feliratkozója van. Január 1-én sikerült egy elég megosztó videót megosztania, amitől a rajongók, de még a hollywoodi sztárok is kiakadtak.

Logan Paul jelezte a videója elején, hogy ez lesz minden idők legigazibb vlogja, amit kitesz a csatornáján. Sőt! Azt sem tartotta kizártnak, hogy ez az ominózus videó majd egy mérföldkő lesz a YouTube történetében. Megjegyzésben azt is hozzátette, hogy aki depresszióval küzd, az kérjen segítséget.

A videóban az látszik, hogy az Japánban, az Aokigahara nevű erdőben filmezi magát, majd a háttérben feltűnik egy holttest. Ez az egyik legkedveltebb hely az öngyilkosok körében. Paul ugyan kitakarta a fáról lógó testet, de önmagában ez is elég felkavaró lehet egy alapból szórakoztató csatornán, de nem ezen akadtak ki az emberek.

Logan Paul odament a holttesthez, majd azt kérdezte tőle, hogy

Haver, élsz még? Velünk vagy még, baszki?

A videót azóta törölték, illetve Logan Paul bocsánatot kért. Természetesen nem akart semmi rosszat, nem a nézettségért csinálta a botrányos videót. Úgy gondolta, hogy a videónak majd pozitív hatásai lesznek, nem hitte volna, hogy ekkora gyűlölethullám indul majd miatta, hisz pont az öngyilkosságra akarta felhívni a figyelmet. 

Úgy voltam vele, hogy ha ez a videó akár egy életet is megment, akkor már megérte az egész

 írta levelében a youtuber.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A YouTube sztárja egy holttesttel viccelődött legújabb videójában

A rajongóknak, de hollywoodi sztároknak sem tetszett Logan Paul ízléstelen tréfa.

3 · Jan 02, 2018 08:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments