Ahogy azt mi is megírtuk, Paris Hilton már jegyes asszony. Mivel egy milliomos örökösnőről van szó, ezért nem mindegy, hogy mivel kérték meg a kezét. Ami azt illeti, pasija kitett magáért, mert már hat hónapja megrendelte azt az elképesztően nagy gyémántgyűrűt, amivel letérdelt jövőbeli felesége elé.

Az a fotókon is látszik, hogy nem valami leszázalékolt búcsús bizsu került Hilton ujjára, de a TMZ megtudta, hogy konkrétan mennyibe került az ékszer.

A celebnő ujján egy elég tisztességes vagyon fityeg, mivel a gyűrű 2 millió dollárt is megér.

#GoldenGirl ❄️👑👱🏼‍♀️💎❄️

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

Más hírességek ennyiért hollywoodi luxusházakat vesznek. Forintba átszámolva amúgy 514 millióról van szó. Ehhez képest a Feleségek Luxuskivitelben című realityből megismert Köllő Babett közepes árkategóriájú autó árával felérő jegygyűrűje már nem is akkora nagy szó.

Ez az 514 millió forint értékű gyűrű annyira elképesztően drága, hogy a jelenlegi lottó ötös se lenne rá elég. Ha valaki a mostani nettó minimálbérből (84 ezer forint) akarná összespórolni úgy, hogy a fizetéséből egy forintot se költ el, akkor több mint 6100 hónapig, azaz durván 509 évig kellene gyűjtögetnie. És akkor az ember még nem is evett egy kiflit se. 

(TMZ)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Paris Hilton eljegyzési gyűrűjére 509 évig kellene spórolni

Ennyi idő lenne minimálbérből összekuporgatni 2 millió dollárt.

13 · Jan 03, 2018 11:19am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments