Kabát Péter futballista nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen! című vetélkedőt decemberben, amikor még történtek dolgok az ünnepek előtt. Azt írja róla most a Blikk, hogy a 40 éves híresség tavaly februárban zsarolóvírus áldozatává vált. A támadás révén a futballista laptopján levő privát fotók használhatatlanokká váltak, és a hekkerek azt üzenték, hogy 500 dollárt, azaz kb. 130 ezer forintot kérnek a képek visszaállításáért.

Kabát Péter erre szakemberekhez fordult, hogy fel tudják-e törni a vírust, de ez nem sikerült, így nem maradt más hátra, mint kifizetni az összeget. Erre sor is került, de az összes képet így sem kapta vissza, így nyilatkozott az esetről:

Annak ellenére, hogy eleget tettünk a kérésnek, csak a képek 70-80 százalékát kaptuk meg, a többi a mai napig nem jutott vissza hozzánk. Rájöttünk arra, hogy az elkövetők nagyon okos emberek, velünk kapcsolatban sok mindent tudhatnak. Nem véletlenül választottak ki bennünket.

Ettől független, de Kabát Péter a médiában szeretne elhelyezkedni a jövőben, mindenesetre egyelőre Jamaicán nyaral.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kabát Péter 130 ezret bukott egy zsarolóvírussal

A Celeb vagyok... győztesét privát fotókkal zsarolták, és bár fizetett a hekkereknek, képeinek egy része így is elveszett.

9 · Jan 04, 2018 07:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments