Kerényi Miklós Máté fél évvel ezelőtt költözött el feleségétől, az Operettszínház színésznőjétől, Dancs Annamáriától és négy hónapos kisfiától. Ezután a lapok arról cikkeztek, hogy a színész valaki másba szeretett bele, de az elválásnak alighanem más okai is vannak. Erről beszélt a Best magazinnak Dancs, aki elmondta, mennyire rosszul élte meg a szakítást. 

„Hét éve ismerjük egymást Mátéval, egyszer már szakítottunk, majd újra egymásra találtunk. Sokban különböztünk, de elfogadtuk egymást, és a legnagyobb békében és boldogsában éltünk. Az utolsó három évünk mesébe illő volt.”

Aztán nyár elején sokként ért, amikor azt mondta, ő nem boldog, másképp szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp, nem kaptam választ.

A színésznő hozzátette, hogy mindent megtett a házasságuk megmentése érdekében, megalázkodott, könyörgött, de semmi sem segített. Azóta elfogadta, hogy volt párja másik nőt választott. Kerényi Miklós Máté egyébként annak idején Muri Enikővel járt, vele összesen háromszor szakítottak

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dancs Annamária először beszélt arról, miért hagyta el Kerényi Miklós Máté

Azt mondja, megalázkodott úgy, ahogy csak egy szerelmes nő képes.

17 · Jan 05, 2018 09:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments