Szeptember elsején született meg Serena Williams kislánya, akivel hamar el is készült az első anyalánya-szelfi. A szülés ugyanakkor nem éppen úgy alakult, ahogy azt várták - erről pedig a Vogue-nak beszélt először, miután Olympiával az újság címlapjára kerültek.

Elmondta, hogy nem tudta természetes úton világra hozni a gyerekét, lévén, vajúdás közben rohamosan lassulni kezdett a szívverése, ezért az orvosok kénytelenek voltak életmentő császármetszés végezni rajta. 

Minden rémesen alakult

- mondta a körülményekről a teniszezőnő. A szülést követő napon alig kapott levegőt, ezért meggyőzte az orvosokat, hogy nézzék meg, nem vérrögök okozzák-e a problémát. 

Mondtam nekik, hogy egy CT-vizsgálatra és heparin cseppre lesz szükségem.

Az orvosok akkor jöttek rá, hogy igaza van, amikor valóban találtak vérrögöket a tüdejében. Ekkor azonban még korántsem értek véget Williams megpróbáltatásai, később ugyanis a császármetszés után összevarrt sebe felszakadt, ami miatt a sebészeknek több műtétet is el kellett végezniük rajta, majd hat hétig feküdnie kellett.

Férje, Alexis Ohanian mindvégig mellette állt a bajban, ugyanakkor elmondta, mennyivel nehezebbé tette a helyzetet az, hogy nem tudott segíteni a feleségén. Williams és a baba azóta hálistennek remekül érzik magukat.  

 (E-Onine)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Serena Williams majdnem meghalt szülés közben

A szülés alatt gyakorlatilag minden megtörtént vele, aminek nem kellett volna megtörténnie.

27 · Jan 11, 2018 12:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments