Mostanában igen gyakran kerülnek elő a múltból híres férfiak régi munkatársnői, akik szexuális zaklatással vádolják meg őket. Legutóbb Michael Douglasről írtunk, de James Franco is terítéken van mostanában. Sokak ügye azonban csak a megszellőztetésig jut el, néhányuk után azonban kénytelen a rendőrség nyomozást is indítani. 

Az utóbbi eljárás vár Steven Seagalra, aki ellen a Los Angelesi rendőrség indított nyomozást, amiért több nő (közöttük Jenny McCarthy is) szexuális molesztálással vádolja őt. A rendőrkapitányság január 12-én, pénteken erősítette meg a hírt a Hollywood Reporternek, de közölték, hogy további információt egyelőre nem hajlandók adni az ügyben. 

McCarthy 2017 novemberében, egy SiriusXM nevű rádióshowban mondta el, hogy  Seagal állítólag egy film meghallatásán próbálta őt rábírni arra, hogy vetkőzzön le, holott a szövegkönyvben semmi nem utalt arra, hogy a történet megkövetelné a meztelenséget. 

Tudják, mit mondott nekem? Hogy ez kamerán kívüli meztelenkedés.  

- mondta a színésznő. 

Seagal mindezt tagadja, pedig a színésznőn kívül Portia de Rossi és Julianna Margulies is azt állítja, hogy Seagal illetlen magatartást tanúsított velük szemben. A színészt először Lisa Gerrero, az Inside Edition tudósítója vádolta meg zaklatással. 

(Just Jared)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szexuális zaklatás vádjában nyomozást indítottak Steven Seagal ellen

Több nő is állítja, hogy szexuálisan zaklatta őket a színész. Az ügy már a rendőrségi nyomozásig terjedt.

45 · Jan 13, 2018 10:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments