Jamie Dornan parókát ragasztott a péniszére, hogy becsajozzon

2018.01.19. 16:11

Bár A szürke ötven árnyalata színészét, Jamie Dornant, főleg szép, dús, favágószexuális szakállal ismerjük, egy friss nyilatkozatából kiderült, nem volt ő mindig ennyire szőrős. Sőt, kamaszként annyira félt attól, hogy örökre teljesen csupasz marad, hogy egyszer vendégszőrrel próbálta meg férfiasabbá tenni a testét.

GettyImages-463286190
Fotó: Getty Images

A színész a napokban a The Graham Norton Show vendége volt, ahol a szórakoztatás kedvéért felidézte tinédzserkora egyik legkellemetlenebb fejezetét.

15 évesen úgy néztem ki, mint egy hétéves, kicsi voltam és csupasz. Egy amatőr drámaszakkörbe jártam, és egyik alkalommal az előadásunk után bulizni mentünk. Mivel a szerepem szerint szakállas voltam, ezért parókát ragasztottak az arcomra, én pedig úgy döntöttem, hogy nem szedem le, hanem abban megyek bulizni, hátha idősebbnek néznek. Sőt, a paróka egy részét levágtam és azt a péniszemhez ragasztottam, annak reményében, hátha sikerül becsajoznom. Persze ez nem jött össze, viszont mikor leszedtem a műszőrt magamról, akkor az letépte azt a keveset is, amim volt

- mesélte a sztorit a színész, majd így összegezte:

Fizikailag és lelkileg is fájdalmas élmény volt.

Jamie Dornan egyébként a műsorban való szereplésével is az új filmjét promózta, A szabadság ötven árnyalatát, ami A szürke ötven árnyalatával kezdődő trilógia befejező része lesz. Stílusosan, ahogy az első részt is, ezt is Valentin napon fogják bemutatni, addig is, a magyar nyelvű előzetest itt megnézheti:

Forrás: Digital Spy

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jamie Dornan parókát ragasztott a péniszére, hogy becsajozzon

A színész a sötét tinédzseréveiből osztott meg egy nagyon kellemetlen, de vicces sztorit.

9 · Jan 19, 2018 04:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments