Csodálatosan abszurd sztorit közölt a Magyar Hírlap Zámbó Jimmy zenéjének hatalmáról. A történet ott kezdődik, hogy 2015-ben egy román nőre, bizonyos Roxana Tudorra rázuhant egy polc, gerincsérülést okozva. A szerencsétlen asszony hosszú ideig lábadozott, és közben Zámbó Jimmyt hallgatott, egy bizonyos számot. Íme egy idézet:

Hónapokig kórházról kórházra jártam, ágyhoz voltam láncolva, alig ettem, éjjel-nappal üvölthetnékem volt a fájdalomtól. Közben állandóan egy furcsa magyar zene visszhangzott a fülemben [...]. Zámbó Jimmy egyik dala volt – tudom, nem a legmélyebb, legtartalmasabb zene – de számomra úgy hatott, mint valami mennybéli orvosság.

Az asszony végülis felépült, és gyógyulását részben ennek a Zámbó Jimmy-dalnak tulajdonítja, részben a magyarságnak és a magyar nyelvnek. Így aztán Roxana Tudor már magyar állampolgárságra vágyik és magyar népviseletbe öltözik, legalábbis egy-egy facebookos poszt kedvéért. A Facebookját csak ajánlani tudjuk.

És ha ez még nem lenne elég abszurd, a Blikk fogta és meginterjúvolta Zámbó Jimmy rokonait a témáról, sőt, egy orvosszakértő véleményét is kikérték.

Zámbó Krisztián elsőre kissé kétkedve fogadta a hírt.

Reméljük, valahogy sikerül még belevenni ezeket a fejleményeket a bemutatás előtt álló Jimmy-musicalbe!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zámbó Jimmytől gyógyult meg egy román nő

Az év legjobb hülyehíre eddig: Roxana Tudor a sok Jimmytől magyarrajongóvá vált, a Facebookja valami frenetikus.

103 · Jan 19, 2018 08:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments