LAPSZEMLÉNK KÖVETKEZIK, TARTSON VELÜNK!

Kezdjük azzal, hogy Istenes Bence nem érti, miért ne meztelenkedhetne a fia előtt.

Istenes Bence és Csobot Adél együtt fürödtek a kisfiukkal, Nátánnal, erről pedig képet is posztoltak az Instagramra. Ez sokaknál kiverte a biztosítékot, noha a fotón gyakorlatilag semmi sem látszik. A műsorvezető elmondta, hogy szerinte és a pszichológus szerint is kell időt tölteni a gyerekkel, mert az jót tesz a lelkének. Ha úgy adódik, ez az időtöltés lehet éppen együttfürdés is, világított rá Istenes, majd hozzátette, hogy ha a kisfiú 18 éves lesz, már nyilván nem ez lesz a program kettejük között.

Mi történt még? 
  • Egy úgynevezett gólyahírről számolunk be másodikként, amelyet a Blikk tett közzé: megszületett Cooky kisfia, Kevin. A rádiós elmondta, hogy könnyű szülés volt, és ő mindvégig bent volt 20 éves barátnőjénél, Debóránál. Állítólag most már az is szóba került a pár között, hogy a gyerek után esetleg összeházasodnak. 
  • Tabáni István és felesége első gyereküket várják, aki idén fog megszületni, írja a Bors. A páros a közösségi médiában tette közzé a hírt, a lap szerint egy parányi gipszből kiöntött magzatról készült fotóval (sic!). Ebből mondjuk nehéz eldönteni, hogy a gipsz a parányi vagy a magzat, de igazából talán nem is ez a lényeg.
  • Nagy Bandó András parkolóharcba keveredett egy nővel Pécsen, amiről a Blikk számolt be

Ahogy arról is, hogy Baukó Éva újra szerelmes. Az ex-Való Világos celebnő egy fehérneműfotózáson osztotta meg a nagy hírt a lappal. Így fogalmazott: 

Van az életemben egy férfi, aki iránt mély érzéseim vannak, és szerelmes vagyok belé. Ez nem egy tipikus kapcsolat, nem lehet felcímkézni. Még csak pár hónapja tart, nagyon új, és így még mi sem tudjuk igazán, hogy mi van közöttünk. Ez egy furcsa dolog, de nem éreztem még magam ennyire szerelmesnek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Baukó Éva bepasizott

Istenes Bence pedig nem érti, miért ne meztelenkedhetne a fia előtt. Lapszemle!

9 · Jan 24, 2018 08:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments