Míg az olasz Vogue Mihalik Enikőt fotózta nagyon kevés ruhában, addig a lap brit kiadványa Bella és Gigi Hadidot kérte fel arra, hogy pózoljanak teljesen meztelenül. A két modell pedig, akik testvérek is, nemcsak eleget tettek a felkérésnek, de némi betekintést is nyújtottak az életükbe.

Persze a két Hadid lány külön-külön is kapott címlapot a magazintól. Ezeken már nem meztelenül pózoltak, hanem ugyanabban a féloldalas aranyszínű topban. Íme Gigi:

És ez itt Bella cím lapja:

A lányok közül Gigi az idősebb, 18 hónappal, és mint nővér, nagyon védelmezi a húgát. „Ő az egyetlen, akiért még agresszív is tudok lenni. Nagyon büszke vagyok rá. Bármit megtennék érte - idézi Gigi Hadidot a Daily Mail.

Az idősebb Hadid lány egyébként több mint két éve a One Direction egykori tagjával, Zayn Malikkal jár, és egy kicsit beszélt a lapnak a kapcsolatukról is. Főleg arról mesélt, hogy milyen nehéz megtalálni az egyensúlyt abban, hogy mennyit és mit posztol a magánéletéről a közösségi médiában. Állítása szerint igazából teljesen mindegy mit csinál, a kommentelők úgyis azzal vádolják, hogy az egész kapcsolat kamu.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bella és Gigi Hadid együtt meztelenkedtek egy jót

A Vogue kérésére dobták le a ruháikat.

4 · Jan 30, 2018 09:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments