Arra ébredtünk ma, hogy Liptai Claudiát a plasztikai sebészetről faggatta a pillantásról elnevezett bulvárlap (ők is csak nyuszis magazinként emlegetik a cikkben a Playboyt, gondoltuk, beszállunk a játékba). Azt fél éve lehet tudni, hogy a műsorvezető évekkel ezelőtt megnagyobbíttatta a mellét, de ennél sokkal messzebbre nem menne:

Alapvetően nincs problémám a szépészeti beavatkozásokkal, de az arcomhoz nem érhet szike, ebben biztos vagyok. Nem bírnám elviselni, hogy nem én nézek vissza magamra a tükörből.

Most már ezt is tudjuk, sőt, akinek tart még a kávéja, az szürcsöljön tovább a következő információk mellé!

  • Ugyanez a lap Boros Lajos rádiósztárt is meginterjúvolta, aki a szíve miatt kórházba került, de a 70 éves műsorvezető mindenkit megnyugtat, hogy egyelőre nincs komoly baja.
  • Ha ön viszont inkább Nádai Anikóval olvasna el egy riportot, aki VV Aurelióval való kapcsolatáról beszél, akkor a leggyakrabban használt fűszerről elnevezett lapot ajánljuk a figyelmébe.
  • Valaki szerint ByeAlex annyira vonzó, hogy az énekestől nyúlt fotókkal menőzik az Instagramon, a képeket sajátnak kiadva. Sajnos ByeAlex ezt nem tudja bókként felfogni (megértjük), úgyhogy szintén az Instagramon elég trágár kirohanásban kéri a rajongóit, hogy segítsenek megállítani az illetéktelen fotófelhasználót.

Hát most így hirtelen kábé ennyi, de ha lesznek újdonságok, rögtön szólunk!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liptai Claudia a mellét megcsináltatta, de az arcát nem engedné

Plusz: Boros Lajos kórházba került, VV Aureliót továbbra is nagyon szereti Nádai Anikó, ByeAlex meg nem tudott félvállról venni egy képlopást.

24 · Jan 31, 2018 07:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments