Évek óta megy a huzavona azon, hogy ismét összeálljon a Spice Girls, és a The Sun legfrissebb információi szerint végre sikerült megállapodni egy olyan üzletben, amire az összes egykori tag rábólintott. Ebben az egyetértésben pedig elég nagy szerepet játszhat az, hogy mennyit fognak kaszálni, ha összeállnak.

A lap ugyanis úgy tudja, fejenként 10 millió fontot kapnak a reunionért, ami forintba átszámítva, több mint 3 és fél milliárdot jelent.

És, hogy mit kell ezért tenniük? Victoria Beckhmanek például énekelnie sem kell kell, ugyanis ő ehhez kötötte a részvételét. Ám állítólag a megállapodás szerint az öt nő kiad majd egy új lemezt, természetesen csak a régi, nagy slágereiből, tévéműsorokban és reklámkampányokban fog szerepelni és egy titokzatos tehetségkutatós szereplésről is szó van. Mindezzel azonban nem fogják a világot körbehaknizni, hiszen Victoria Beckham és Geri Halliwell nem kívánnak túl sok időt külön tölteni a családjuktól és más munkáiktól.

Egyébként nyilvánosan mind az öten, egyszerre, egy helyen, utoljára 2012-ben voltak, mikor felléptek a londoni olimpia záróünnepségén.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Döbbenetes összegért áll össze újra a Spice Girls

Fejenként milliárdos nagyságrendű gázsit kapnak majd és ehhez Victoria Beckhamnak még énekelnie sem kell.

49 · Feb 02, 2018 10:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments