Jennifer Lawrence jól beégette magát, miközben a csapatának szurkolt

2018.02.06. 14:27

Bár Justin Timberlake-nek nem sikerült maradandót alkotnia a Super Bowlon és egy kisfiú is el tudta lopni előle a show-t, Jennifer Lawrence azért gondoskodott arról, hogy emlékezetessé tegye az eseményt mindenki számára, aki éppen vele utazott egy repülőn a meccs napján.

A színésznő jó ötletnek gondolta, hogy a gép hangosbemondóját magához ragadja és azon keresztül kérje az utasokat, hogy szurkoljanak vele együtt a kedvenc csapatának, az Eaglesnek. Ám a gép utasainak nagy része vélhetően az ellenkező csapatnak, a Patriotsnak drukkolt, így viszonylag kedvesen skandáltak együtt Lawrence-szel, ettől pedig az egész helyzet elég kínossá vált. Szerencsére az egyik stewardess a színésznő segítségre sietett és kimentette a kellemetlen helyzetből azzal, hogy elzavarta a hangosbemondótól.

Lawrence egyébként azóta szurkol a philadelphiai csapatnak, mióta eljátszotta a Napos oldal főszerepét, amiben egy Eagles-drukker család tagját alakította. Meg is kapta érte az Oscar-díjat, aminek az átadóján szintén emlékezetesen ciki helyzetbe került, mikor elesett a színpadra vezető lépcsőn.

Forrás: Mashable

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Lawrence jól beégette magát, miközben a csapatának szurkolt

A színésznő egy repülőn akarta rávenni az utasokat, hogy drukkoljanak vele együtt, de nem járt sikerrel.

10 · Feb 06, 2018 02:27pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments