A Reese Witherspoon és 18 éves lánya, Ava Phillippe között fellelhető ijesztő hasonlóságot már jó ideje kifigyeltük, ahogy azt is, hogy ők ketten kiváló anya-lánya viszonyt ápolnak egymással. Ezt leginkább a róluk készült közös fotókból lehetett kikövetkeztetni, és nem csak azért, mert egyiken sem tépik egymás haját hisztérikusan, hanem mert minden mozdulatukból árad a szeretet. 

A róluk készült legutóbbi fotósorozat meg aztán pláne példázza a fentieket, az meg már csak hab a tortán, hogy az egymás iránt érzett szeretetüket szavakba is öntötték. A fotókkal, amelyeket mindjárt látni fog, anya és lánya a 41 éves színésznő Draper James ruhamárkájának Valentin-napi kollekcióját mutatta be.

Még mielőtt továbbmennénk, szólunk, hogy ha igényt tartana a rajtuk lévő darabokra, nem kell személyi kölcsönt felvennie: a vörös és rózsaszín ruhák 125 dollárba (~ 32 ezer forint) kerülnek, míg Ava Phillippe szívecskés pólójáért csupán 38 dollárt (~ 9.500 forint) kellene fizetnie. Oké, nyilván lehet ezeknél olcsóbb ruhaneműket is vásárolni, hasonló minőségben, de azokról nem mondhatná el, hogy Reese Witherspoon keze van a végeredményben. 

A színésznő azt mondja, elsősorban az anya-lánya szeretetre akart fókuszálni a kollekciójával.

Semmi sem fogható a lányom iránt érzett szeretetemhez. Minden egyes érzésünket megosztjuk egymással: a reményeinket, álmainkat, és képesek vagyunk órákon át beszélgetni.

- mondta el a színésznő, majd Ava Phillippe hozzátette: 

Imádom, amikor anyukám a közelemben van, ez a fotózás pedig remek alkalmat szolgáltatott erre. Ahogy arra is, hogy jót szórakozzunk, miközben támogatom őt a munkájában, amibe rengeteg jóérzést és pozitív energiát visz. Nagyon inspiráló látni azt a bensőséges kapcsolatot, amit a kollégáival ápol. Remekül éreztem magam a fotózás közben, az meg már csak a bónusz volt, hogy milyen csodás anya-lánya fotók készültek rólunk.  

Most pedig, hogy teljes legyen a kép, tekintse meg a fotózásról készült rövid werkfilmet.