Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a színésznő New York Timesnak adott interjújában kitálalt azzal kapcsolatban, hogy a Harvey Weinstein hogyan zaklatta őt egy londoni szállodában, és ennek milyen előzményei voltak. Emellett azt is megosztotta, mennyire rosszul érinti a gondolat, hogy talán pont amiatt eshetett annyi nő Weinstein áldozatául, mert ő annak idején nem számolt be a saját történetéről. De volt egy másik megbotránkoztató története is. Ráadásul Quentin Tarantinóról.

 

Az elmondottak alapján a rendező ugyan nem zaklatta, de megalázta, konkrétan leköpte, illetve belehajszolta egy életveszélyes felvételbe, ami közben súlyosan meg is sérült.

 Ahogy az a videóhoz posztolt szövegből is kiderül, Thurman nem Tarantinóra haragszik az eset miatt. A rendező azt nyilatkozta, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, hogy akkor nem kaszkadőrt ültetett abba az autóba.

Igazából nem is gondoltak rá, hogy kéne. Lehet, hogy kellett volna, de nem tettük, elvégre csak vezetni kellett egy autót, semmi kaszkadőr mutatvány nem volt benne. Nem dühből döntöttem úgy, hogy Uma (Thurman) vezesse azt az autót, nem üvöltöttem le a feját a lakókocsijában. Azért szállt be abba az autóba, mert bízott bennem. Több volt ez, mint karrierem legrosszabb döntése, az életem legnagyobb hibája volt ez..

Thurman is tisztázza ezt a helyzetet: tényleg nem Tarantinóra haragszik a balesettel végződött autós jelenet miatt. Sőt! Igazából neki köszönheti, hogy ezzel a videóval most kiállhat mindenki elé, mert ő szerezte meg neki a felvételt. Az egészért Lawrence Bender, E. Bennett Walsh és Harvey Weinstein a felelős. Ők voltak azok, akik hazudtak, bizonyítékokat semmisítettek meg. Ráadásul az ügynöksége, a CAA se küldött senkit a forgatás helyszínére, hogy megnézzék, hogy mi van az ügyfelükkel.

(Perez Hilton, Just Jared)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Uma Thurman nem Quentin Tarantinóra, hanem Harvey Weinsteinre dühös a balesete miatt

Egy forgatás közben sérült meg, aminek nyomait ügyesen próbálta megsemmisíteni a producer.

12 · Feb 06, 2018 10:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments