Kulka János 2016-ban szenvedett stroke-ot, és azóta se a Katona József Színházban nem állt vissza a társulatba, se forgatni nem volt. Ez azonban hamarosan változhat Köbli Norbert forgatókönyvíró szerint, aki a Borsnak azt mondta, hogy már tervezi a következő közös munkát Kulkával (korábban többek között a Félvilágon, a Válótársakon és a Berni követen dolgoztak együtt). Köbli Norbert ezt nyilatkozta Kulka Jánosról:

De nincs már messze, hogy újra együtt dolgozzunk. A következő filmemben már biztosan szerepelni fog, hiszen lehet vele már tervezni. Sokat találkozunk, ugyanúgy lehet vele beszélgetni, mint ré­gen.

Vannak további hírek mára alább, és úgy jött ki a lépés, hogy a mai hírfolyam szereplői közül Kulka János a maga 59 évével a legfiatalabb.

  • Ha van kedve a 66 éves Pataky Attilát hallgatni, amint kereszttel a nyakában ufókról beszél, és nem látta a tegnap esti Fókuszt, akkor kattintson ide! Voltak már harmadik típusú találkozásai.
  • Decemberben megvolt Zalatnay Sarolta 70. születésnapja és ebből az alkalomból tegnap este tartottak koncertet. A Bors bátor tudósítója ott volt az eseményen, azt írja, az énekesnő zokogva állt a színpadon.
  • Rózsa György műsorvezető 70. születésnapja pedig novemberben volt, ő a Blikknek mesélt arról, hogy felesége halála után hagyott fel a szórakoztató tévéműsorokkal, de most szívesen visszatérne. 50 éves pályafutása során 47 különböző műsor több ezer adásában szerepelt, és amikor az általa vezetett műsorokról nemrég átadtak neki egy listát, volt közte olyan, amire már ő maga sem emlékezett.

Na erre a műsorra viszont nyilván Rózsa György is úgy emlékszik, mintha tegnap lett volna.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Már lehet Kulka Jánossal tervezni

Filmforgatással számítanak a két éve stroke-ot kapott, de meggyógyult színészre, aki a mai kávé mellé való hírfolyam legfiatalabb szereplője.

16 · Feb 07, 2018 07:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments