Jim Carrey a Twitteren közölte a rajongóival, hogy teljesen lepucolja a Facebook-profilját, és végleg törli magát az oldalról. Azt akarja ezzel demonstrálni, mennyire fel van háborodva amiatt, hogy a közösségi oldal támogatta az oroszokat abban, hogy beavatkozzanak az amerikai elnökválasztásba. 

Szerinte a platform kifejezetten profitált és profitál ebből továbbra is, és még mindig senki nem tesz semmit azért, hogy ezt megakadályozza. Ezért mindenkit, akinek számít a saját jövője (sic!) arra buzdít, hogy kövesse a példáját, és bojkottálja a Facebook-ot.   

A színész a CNBS-nek továbbított közleményében tovább árnyalta a képet, és elmondta, hogy szerinte a közösségimédia-platformok tulajdonosainak elővigyázatosabbnak kellene lenniük, és az egyszerű hozzáférést felelősségteljesebb módon kellene kezelniük. 

Olyan aktivista befektetők kellenek, akik azt az üzenetet közvetítik a platform felé, hogy felelős felügyeletre van szükség. És amire a világnak igazán szüksége van, az a kapitalizmus - lelkiismerettel. 

(Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jim Carrey berágott, és törli magát a Facebook-ról

Azt mondja, rosszul van attól, hogy a platform segítette az oroszokat abban, hogy beleszóljanak az amerikai elnökválasztásba.

20 · Feb 08, 2018 11:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments