Kate Upton már a napokban megpendítette, hogy a Guess társalapítója, Paul Marciano szexuálisan zaklatta őt. Az, hogy mit tett pontosan a modell-színésznő ellen, akkor még nem derült ki, Upton csak azt hangsúlyozta, hogy kiábrándítónak tartja, hogy egy olyan ikonikus női márka, mint a Guess, hagyja, hogy egy ilyen ember kreatív igazgatóként dolgozhasson náluk.

Nem tudni, mi sarkallta rá, hogy alig egy héttel később álljon csak elő a részletekkel, mindenesetre megtette, így a történteket már könnyebben el lehet helyezni térben és időben.

2010. július 25-én, a Guess Lingerie kampány első forgatási napján történt az eset, amelyre a következőképp emlékszik vissza: 

Paul Marciano azt mondta, beszélni akar velem. Amint a fotóssal, Yu Tsai-jal beléptem az ajtón, Paul célirányosan odajött hozzám, erőszakosan megragadta a melleimet, és élvezkedni kezdett rajtuk. Gyakorlatilag játszadozott velük. Amikor ellöktem magamtól, csak annyit mondott, hogy most már biztos benne, hogy igaziak. 

„Annak ellenére, hogy a találkozó után mindent megtettem annak érdekében, hogy elkerüljem az érintését, ő továbbra is rettentő domináns és agresszív módon fogdosott:”

megragadta a combomat, a karomat ráncigálva magához húzott, a vállamhoz, a nyakamhoz és a melleimhez szorította magát, és szagolgatni kezdett. Aztán azt mondta Yu Tsainak, hogy hagyjon minket egyedül. Gyorsan írtam neki egy sms-t, hogy el ne menjen, ezért hálistennek ottmaradt. De Pault ez sem tartotta vissza attól, hogy folyamatosan zaklasson. Iszonyúan reszkettem, sokkos voltam, és rettegtem. 

A Time szerint Yu Tsai végig tanúja volt a zaklatásnak. Paul Marciano az egészet tagadja, hazugságnak és végtelenül abszurd feltételezésnek tartja. Azt mondja, soha nem maradt egyedül Uptonnal, nem érintkezett vele helytelenül, és amúgy is komolyan támogatja a metoo-mozgalmat. Ugyanakkor hozzátette, hogy nem tűri, ha valaki rágalmazza és tönkre akarja tenni a hírnevét, ezért a Guess igazgatótanácsát is biztosította arról, hogy támogatja az eset pontos és pártatlan kivizsgálását. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szemérmetlenül fogdosta Kate Upton melleit a Guess társalapítója

Állítólag még az sem zavarta, hogy egy másik személy is ott volt a szobában közben.

10 · Feb 08, 2018 10:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

(Just Jared