R. Kárpáti Péterrel foglalkozik a legutóbbi Story magazin. Ő az a színész, aki az első résztől kezdve 14 évig alakította Berényi Andrást a Barátok köztben, és aki 2012-ben volt kénytelen távozni, ami neki egy devizahitel miatt anyagilag borzasztóan rosszkor jött. A házát elvesztette, anyagilag tönkrement, azóta is albérletben, vagy legalábbis bérelt lakásban lakik, ehhez tavaly hozzájött egy válás is.  A jövő azonban biztató, mert anyagilag is kezd talpra állni sok munkával, illetve lett egy új szerelme, Dr. Veres Ilona, aki R. Kárpátinál jóval fiatalabb, jogi végzettségű és üzletasszony. Az egykori Berényi András volt kollégáit összegyűjtve egy kis bulit is tartott a napokban, erről a Story Facebookján lehet megnézni egy videót. R. Kárpáti Péter lánya egyébként szépségversenyzéssel lett híres, ő látható a színész mellett a fenti borítóképen.

És ezen kívül még azok a további hírek vannak mára, hogy.

  • Edit asszony ugye felháborodott Pintér Tibor Jimmy-musicaljén, hogy miért csak nőzés és piálás van benne. Erre válaszában a Blikknek Pintér Tibor a „butus” szót használta, emígy: „akinek ez a darab azt üzeni, hogy Jimmy alkoholista volt, és csak nőzött, az elég butus.
  • Mága Zoltán azért írta a Facebookra nemrég, hogy kimondhatatlanul boldog, mert megszületett harmadik gyermeke.
  • És még egy egykori Barátok közt-szereplő: Fodor Zsóka, azaz Magdi anyus azt mesélte a Hot!-nak, hogy elcsúszott a fürdőszobában és elrepedt egy bordája, de azért jól van.
  • Gyurta Dániel kiment a téli olimpiára, mert sportdiplomata. Erre most kiment az exe, Cserpes Laura is. Erre most a Blikk azt mondja, hogy hmmm.
  • De van egy tök jó cikk is a Blikkben, amiben Vörös István, a Prognózis nevű zenekar frontembere arról mesél, hogy Nyári éjszakák című daluk Zoltán Erikáról szól. Az énekesnő megerősíti, hogy bár még csak 15 volt akkor azokon a szolfézsórákon, valóban volt egy ilyen románc, ami számára is szép emlék.

Jó pénteket, jó farsangolást kívánunk mindenkinek a hétvégére!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
R. Kárpáti Péter talpra állt a Barátok közt korszaka óta

14 évig alakította Berényi Andrást a Barátok köztben, de 2012-ben kiírták a sorozatból, így elvesztette devizahiteles házát, de a jövő biztató.

6 · Feb 09, 2018 08:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments