Megvolt az idei Story gála, mutatjuk máris a  heti trendben, hogy ki volt az a hat bálozó, akinek a ruháját a leglátványosabbnak találtuk! Nézze őket végig tüzetesen, mert a legjobbat nem mi választjuk ki a hat közül ezúttal sem, hanem mint a heti trendben mindig, az ön bölcs szavazatában bízunk! Ki volt a legszebb?

Vasvári Vivien

Őt Luxusfeleség Vivienként is szokás emlegetni, mivel a Feleségek luxuskivitelben című műsorral lett híres. Mint azt már egy ideje lehet tudni, gyermeket vár, és ez a látványosan vörös ruha ezt a tényt se nem rejtegeti, se nem emeli ki különösebben. Klasszikus fazon klasszikus vörös rúzzsal, ez az estélyi kevésbé hódol be az éppen aktuális trendeknek.

Varga Izabella

És még egy ruha, ami kevésbé kötődik szorosan ahhoz, hogy most éppen mi a menő: Varga Izabella egy virágos mintás ruhát választott, nagyvonalú dekoltázzsal. A Barátok köztből jól ismert színésznő egészen szolid sminkben jelent meg, természetesen rá is igaz, hogy ha jobban meg szeretné őt nézni, elég a fotóra kattintania, és máris megnyílik a képösszeállítás a megfelelő helyen nagyobb, és teljes alakú fotókkal!

Medveczky Ilona

Medveczky Ilona nélkül nem tudunk elképzelni egy épkézláb Story gálát. A művésznő természetesen ezúttal sem hiányozhatott, de a tavalyi rojtokhoz képest most egész visszafogott volt. Egy drámaian díszített fekete kaftánban bálozott idén, és a szett egy szintén fekete, teljesen extravagáns fejdísztől válik emlékezetessé.

Görög Zita

Görög Zita szintén feketében volt, de vele visszatérünk az utóbbi évek egyik legjellemzőbb trendjéhez: az áttetsző anyagra helyezett mintákhoz. Itt konkrétan növényi mintákról van megint szó, amint azt sokkal jobban meg lehet nézni a nagyításban. Görög Zita csupafekete összeállításából az élénkvörös ajkak és körmök köszönnek ki.

Kulcsár Edina

Még valaki, aki szereti ezt a mintás-átlátszós játékot: Kulcsár Edina, aki párjával, Csutival érkezett a gálára. Ezt a ruhát egyenesen az ő számára tervezte Rabocsi Renáta, akitől egyébként többen is választottak ruhát erre az eseményre. Ebben a ruhában megintcsak az az izgalmas, hogy hogyan váltakoznak a minták és az áttetsző részek, meg persze elsősorban az, hogy Kulcsár Edina bálozik benne! Teszi mindezt a bézs, barackszín, testszín és arany árnyalataiban.

Ördög Nóra

Ki volt a legszebb?

Hatodiknak pedig Ördög Nórát választottuk, aki az év műsorvezetőjének járó díjat is megkapta: erről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy a Story gálán egyébként díjakat is kiosztanak.

Ezen a fekete alapon szintén virágmintás ruhán elpattant egy patent, ami az est fő ruhabalesetének számított, és amit Ördög Nóra maga is említ az Instagramján. De ez az összképben nem sokat számít, egy klasszikus, extranőies fazon ez egy éppen megfelelően kanapéhuzatos anyagból, kicsit menyasszonyosan felkontyozott hajjal.

Szóval, ön szerint ki volt a legszebb? Várjuk a szavazatát!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Luxusfeleség Vivien terhesen vörösben, Varga Izabella és Ördög Nóra virágos-dekoltáltban gálázott

Ördög Nórának volt egy pici ruhabaleste is az idei Story gálán, ahonnan máris mutatjuk a hat leglátványosabb ruhát! Ön szerint ki a legszebb?

37 · Feb 11, 2018 10:29am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments