Mióta 1991-ben Demi Moore a Vanity Fairnek pózolt ruha nélkül, terhesen, szinte nincs olyan celebnő, akiről ne készülne hasonló fotó várandósan. Vannak, akik szintén magazinokban mutatják meg , mekkora a hasuk a ruha alatt, mások nem várnak a felkérésre, lefényképezik vagy fényképeztetik magukat.

Az ilyen fotók pedig bár általában nagyon szépek, eléggé egyformák is. A leendő anya a kajaiban tartja a hasát és közben valamilyen irányba elréved. Most Chrissy Teigen is posztolta a saját pucér terhesfotóját, ám ő nemet mondott a klisékre és valami egészen furcsát alkotott.

John Legend felesége salátakészítés közben meztelenkedett egyet, így stílusosan a melleit is egy tál uborkával takarta ki, és a fotóhoz ezt némileg szarkasztikus szöveget írta:

Kérlek ne cikizzetek ki, egy erős, saláta készítő nő vagyok. Ilyen vagyok természetesen és csak próbálom élni az életem.

plz don’t shame me I am a strong proud salad making woman just being natural and trying to live my life

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Chrissy Teigen egyébként híres arról, hogy szeret trollkodni az interneten. Nem is olyan rég pédául a Twitter segítségét kérte ahhoz, hogy férje alsógatyáját elcserélje néhány banánra.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Chrissy Teigen elkészítette a világ legbizarrabb meztelen terhesfotóját

Legalább annyira vicces, mint amennyire furcsa.

12 · Feb 12, 2018 01:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments