Gyógyíthatatlan betegség miatt fogyott nagyon soványra Gigi Hadid

2018.02.12. 14:30

Elég gyakran történik meg a modellekkel, hogy vagy túl nagydarabnak, vagy túl soványnak tartják őket. Gigi Hadid állítása szerint mindkét vádat megkapta már és most nagyon elege lett abból, hogy évek óta a súlya miatt kap beszólásokat, ezért a Twitteren írta meg: egy gyógyíthatatlan betegség miatt fogyott le az elmúlt években.

A modell azzal kezdi, hogy 17 évesen, mikor elkezdett dolgozni, sokan azzal vádolták, hogy túl kerek a szakmához. Ezen a ponton pedig álljunk is meg egy pillanatra, hogy megmutassuk, milyen volt Gigi Hadid, mikor lekövérezték:

gigi hadid
Fotó: Northfoto

A modell most elmondta, amit kritikusai feleslegnek láttak rajta 2013-ban, valójában ödéma és puffadás, ugyanis ezt követően derült csak ki, hogy gyógyíthatatlan autoimmun betegségben szenved, aminek többek között ilyen tünetei vannak. Hadidnál Hashimoto-betegséget diagnosztizáltak, ami a pajzsmirigy krónikus gyulladása, ám mióta gyógyszert szed, elmúltak a tünetei, ami külsőleg abban nyilvánul meg, hogy soványabbnak tűnik. Íme egy friss fotó, amin tényleg jóval vékonyabb, mint az öt évvel ezelőtti képen:

GettyImages-916066624 master
Fotó: Getty Images

Hadid a posztjában arra is kitért, hogy bárki, bármit gondol a látottak alapján, sokkal egészségesebbnek érzi most magát, mint mielőtt kezelni kezdték volna betegségét. A bejegyzése végén pedig kijelenti, többször nem szeretne megszólalni a súlya ügyében és arra kéri a követőit, hogy legyenek empatikusabbak másokkal, akiket csak fotókon látnak, de valójában nem ismernek.

Forrás: Hello!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gyógyíthatatlan betegség miatt fogyott nagyon soványra Gigi Hadid

A modellnek elege lett abból, hogy állandóan beszólnak neki a súlya miatt. A Twitteren mondta el, mitől ennyire vékony.

9 · Feb 12, 2018 02:30pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments