Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy mondatban kell majd emlegetnem Kanye Westet és Cicciolinát, mindenesetre megtörtént, és ennek ráadásul a Valentin-nap az elsőszámú okozója.

Az vezetett a megindító pillanatig, hogy Kim Kardashian férje és három gyermekének apja a jeles nap alkalmából életében először posztolt az instájára. Az első kép természetesen a feleségének szólt, ezen egy papírdarabot láthat a néző, Boldog Valentin-napot, bébi-felirattal. Ez már önmagában is nagyon kedves gesztus, elvégre mi lehetne bármi is romantikusabb annál, mint hogy az embert nem személyesen, hanem a neten köszönti a párja a szerelem ünnepén? NYILVÁN semmi. 

Kanye West (@kanyewest) által megosztott bejegyzés,

Azzal viszont lehet fokozni a dolgot, amit a rappel művelt ezután, vagyis hogy fogta magát, és konkrétan telespammelte az egész oldalát híres párokról készült fotókkal. Azon túl, hogy ezek a párok jórészt már nincsenek is együtt (vajon mit akar ezzel közölni a költő? - teszi fel a kérdést a külföldi sajtó), az is igen érdekes, hogy még Staller Ilona, ismertebb nevén Cicciolina és egykori férje, Jeff Koons is helyet kapott a felhozatalban. 

Jeff Koons & Ilona Staller

Kanye West (@kanyewest) által megosztott bejegyzés,

Nos, ennél jobb ma már nem jöhet szembe az interneteken, köszönjük, Kanye West! 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Valentin-nap alkalmából Cicciolináról posztolt fotót Kanye West

Remélni se mertük, hogy egyszer ezt a két nevet egy mondaton belül emlegethetjük.

10 · Feb 15, 2018 12:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments