aniston-theroux

Lehet, hogy Jennifer Aniston soha nem is volt Justin Theroux felesége?

2018.02.17. 14:53

Szögezzük le rögtön a legelején, hogy ez a TMZ nevő amerika bulvárlap feltételezése. Sőt! Ők konkrétan azt állítják, hogy

Nincs bizonyíték, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux valaha is házasok voltak.

De honnan is veszik ezt?

Ahogy azt a pár bejelentette egy hivatalos közleményben: 2,5 év házasság után elválnak. De a barátság marad. A TMZ viszont nyomozott kicsit, plusz még az érintettekhez közel állő embereket is megkereste, és rájöttek, hogy nincs semmi arra utaló bizonyíték, hogy az álompár valaha is házas lett volna. 

Oké, hogy voltak fotók is a 2015-ös esküvőről, de 2010-ig visszamenőleg megnézték a Los Angeles-i házasságkötéseket, és nem találták Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságkötési papírjait. Itt a TMZ is megjegyzi, hogy könnyen lehet, hogy a Kalifornia állam további 57 megye valamelyikében ott vannak azok az iratok. Viszont egy az  Anistonnal évek óta napi kapcsolatban álló forrás azt mondta, hogy több éve téma, hogy lehet, hogy Theroux-val legálisan nem is házasok. 

Ezt az elméletet erősíti az is, hogy a TMZ még nem talált eddig egy olyan válóperes ügyvédet sem, akit az álompár valamelyik tagja megkeresett volna.

Érdekes dolgok ezek.

De ahogy a TMZ is megjegyzi, simán lehet, hogy legálisan is házasok Anistonék, csak az újságírók még nem találták meg ennek bizonyítékát. Viszont a fent taglalt elmélet is igaz lehet. Fifti-fifti.

(TMZ)