khloe kardashian (1)

Khloé Kardashian őszintén megosztotta a gondolatait a terhesség alatti szexről

2018.02.19. 12:51

A Kardashian-Jenner klán nem arról híres, hogy az életük bármely pillanatát eltitkolnák a nyilvánosság elől, persze ez alól kivétel volt Kylie Jenner terhessége, amit kilenc hónapon keresztül kollektíve rejtegettek, ám ezt leszámítva mindent megosztanak magukról a tévében és közösségi médiában. A napokban például a várandós Khloé Kardashian a blogjában arról írt, hogyan szexel a párjával most, hogy a terhessége utolsó hónapjaiban jár.

khloe
Fotó: Northfoto

Kim Kardashian húga először arról ír, hogy egészen mostanáig nem volt semmi problémájuk a párjával, ám mióta a hasa és a teste jelentősen megnőtt, a mozgása és az aktivitása megváltozott, így pedig a szeretkezés is kifejezetten nehézkesen megy. Sőt, azt sem titkolja, hogy gyakran nagyon kényelmetlen is, mindkettejüknek.

„Tirstan csodálatos és soha nem hozna kellemetlen helyzetbe, de biztos vagyok benne, hogy neki is kényelmetlen egy terhes nővel szexelni. Ami engem illet, nekem is kényelmetlen, és zavarba is jövök. Ráadásul ilyen állapotban nem tudsz úgy mozogni, mint előtte és használhatatlannak érzed magad. Ilyenkor pedig improvizálni kell és mindent megtenni, amit tudsz"

- tanácsolja a velük egy cipőben járó pároknak a celebnő.

Khloé Kardashian és kosárlabdázó szerelme, Tristan Thompson, egyébként 2016 óta vannak együtt és az első közös gyermeküket áprilisra várják. Ő lesz 2018 harmadik Kardashian babája, elsőként januárban született Kim Kardashian és Kanye West Chicago nevű lánya, pár héttel később pedig Kylie Jenner Stormi Webster nevű gyermeke jött világra. Mivel a családban nagy divat a gyerekeknek rettentő furcsa neveket adni, így természetes, hogy sokan remegve várják, mivel áll majd elő a Kardashian-Thompson páros.