Egészen elképesztő műhiszti söpört végig a közösségi médiában szerdán, egy Jennifer Lawrencről készült friss fotó miatt. Először mutatjuk is a képet, hogy kipróbálhassa, önben is feléleszti-e a kontrollálhatatlan indulatokat:

Szóval, a képpel Helen Lewis újságíró szerint az a probléma, hogy Lawrence minden bizonnyal nagyon fázott a fényképezés közben, hiszen az őt körülvevő férfiak mind télikabátban ácsorognak mellette. Ezzel pedig Lewis hatalmas lavinát indított el, persze sokan felhívták arra a figyelmet, hogy simán lehet, hogy Lawrence maga döntött úgy, hogy szeretné megmutatni az egyébként nagyon dögös ruháját, rengetegen voltak, akik azt látták bele a fotóba, hogy a színésznőt megint szexualizálják és minden bizonnyal kényszerítették arra, hogy fagyoskodjon. Az egészből pedig pár óra alatt akkora ÜGY lett, hogy Lawrence egy Facebook posztban reagált, és oltotta le azokat, akik kritizálták.

Nahát, nem is tudom, mit mondjak erről a "Jennifer Lawrence kivágott ruhát viselt a hidegben" vitáról. Ez nem simán csak nevetséges, hanem nagyon sértő is rám nézve. Az a Versace ruha csodálatos volt, komolyan azt gondolja bárki, hogy majd azt a gyönyörű estélyit eltakarom sállal és kabáttal? Egyébként öt percet voltam kint, de a hóban is ácsorogtam volna azért a ruháért, mert imádom a divatot és az én döntésem volt.

Ez az egész szexista és nevetséges, ez nem feminizmus. Túlreagálni minden apró dolgot, amit valaki mond vagy csinál, vitát generálni abból, hogy mit viselek vagy nem viselek, nem visz minket előrébb, csak eltereli a figyelmet a valóban fontos témákról. Szedjétek már össze magatokat! Minden ruha, amit rajtam láttok, az én választásom, és ha úgy döntök, hogy fázni szeretnék, akkor az is az én választásom!

Lawerencről egyébként a fotó a Vörös veréb európai premierjén készült, ami az előzetes ígérete ellenére nem Budapesten, hanem Londonban volt.