Feltettük az üggyel kapcsolatos kérdéseinket az RTL-nek, mert magunktól csak spekulálni tudunk: mi történik Erős Antónia külsejével? 

Ne értsen félre, nem azt állítjuk, hogy a híradós valaha is problémái adódtak volna kinézetével, de kénytelenek vagyunk szóvá tenni a nyilvánvalót, miszerint manapság (egész pontosan ez év eleje óta) sokkal többször volt szupercsinos az esti híradóban, mint nem. A fentieket bizonyítandó mindjárt egy galériát is mutatunk önnek, de előbb foglaljuk össze, miért lepődünk meg ezen. Talán emlékszik rá, de ha nem, akkor felelevenítjük, hogy az utóbbi években előszeretettel húztak az újságírónőre olyan látványos és retinakínzó ruhákat és kiegészítőket, amelyek miatt mindenre lehetett koncentrálni, csak arra nem, amit mondott. 

A csatorna stylistjának döntésében alighanem közrejátszhatott az is, hogy Erős Antónia régóta ragaszkodik rövid, vörös frizurájához, ami miatt talán egyszerűen nem lehetett mással hangsúlyozni a nőiességét, mint egy tizenöt tonnás koronaékszerrel a nyakában. Nyaklánc-ügyben egyébként a 444 sokkal mélyebbről gyökerező ok-okozati összefüggésekre gyanakodott annak idején, mint mondjuk a FemCafé újságírói, akik szerint inkább pont, hogy maga volt a tökély - mi mégis inkább a kellemetlen nézni-verziót valljuk. Azzal együtt, hogy végülis ezt is meg lehetett szokni, akárcsak a túlmintázott, sokszor nénihangulatú ruhaneműket, amelyekben majdnem a kezdetek óta láthattuk.

Most azonban mégis történt valami. Valami, amitől a néző lelke azonnal megnyugvásra talált. Erős Antóniáról ugyanis lekerültek a robusztus láncok és nyakékek, kiegyensúlyozódtak a formák és a minták, a styling az "érdekesből" a decensbe lépett át. Még a frizuráját is jobban eltalálták, mint eddig bármikor. Gyanús, hogy a csatorna stylistot váltott, de azt is el tudjuk képzelni, hogy Erős Antónia simán csak olyan szerencsés genetikával rendelkezik, hogy ha ugyanazokba a ruhákba öltöztetnék, mint amikbe már 20 évvel ezelőtt se kellett volna, egyszerűen akkor is csinosabbnak látnánk, mint eddig bármikor.

Meg akartuk tudni A Titkot, ezért kerestük fel az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát. Szerencsére kaptunk is választ, ezt olvashatja alább.

Erős Antóniát és a news terület többi képernyősét évek óta egy összeszokott, profi csapat – stylist, fodrász – öltözteti és készíti fel az adásokra. Szándékos stílusváltoztatásról szó sincs: a divat – jelen esetben a fast fashion – folyamatosan változik, ezeket a változásokat pedig stylistjaink követik, és ennek megfelelően módosítanak az összeállításokon. 

A csapat számos szempontot figyelembe véve állítja össze a szetteket: a műsorvezetők egyénisége, illetve az aktuális divattrendek mellett az adott műsor díszletét és jellegét is számításba kell venniük az öltöztetés során. Például a Híradó esetében fontos szempont, hogy a műsorvezetők visszafogott, zártabb ruhában köszöntsék a nézőt – hiszen a műfaj ezt kívánja meg. Ugyanakkor – kereskedelmi csatorna lévén – az említett visszafogottság mellett az is belefér, hogy adott esetben élénkebb színű szettet viseljen a női műsorvezető.

Természetesen képernyőseink beleszólhatnak abba, hogy mit viselnek: a stylistok hetente összeállítanak számukra egy kollekciót, amit ők előzetesen átnéznek, és kiválasztják azt a hét kedvencet, amiket a következő adáshéten viselni fognak. Fodrászaink szintén a női műsorvezetők egyéniségét figyelembe véve alakítják ki a hajviseleteket.”

Oké, most már értjük: Erős Antónia külsejét az aktuális trendekhez igazítják, nincs itt semmi látnivaló, csak a szokásos. Így viszont kénytelenek vagyunk tartani magunkat az első gondolatunkhoz, miszerint

Erős Antónia piszok szerencsés alkat, ennyiről van szó, nem többről. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mi történik Erős Antónia külsejével?

Nem tudtuk nem észrevenni, hogy az év eleje óta mennyivel csinosabban öltöztetik, mint az elmúlt években. Feltettük a kérdéseinket az illetékeseknek.

20 · Feb 26, 2018 07:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments