A brit John Oliver az amerikai HBO-n vezeti a Last Week Tonight című adást, ami alapvetően egy politikai humorműsor, de közben néha egészen lefegyverző oknyomozást is végeznek. A legfrissebb részben a közelgő olasz választásokról van szó, és Oliver megemlíti, hogy az olasz miniszterelnökök közül kettő is szerepelt fiatalkorában tévés vetélkedőben, az egyikük a Szerencsekerékben égett egy marha nagyot.

Ennek kapcsán a mostani Last Week Tonight-epizód végén szerepel egy jelenet, amiben Oliver úgy csinál, mintha ő maga is szerepelt volna az olasz Szerencsekerékben a '80-as években. Az egészben számunkra az a legviccesebb, hogy a brit humorista olasznak maszkírozva mennyire hasonlít Novák Lacira a Barátok köztből. A videón 19:34-nél kezdődik a kérdéses rész.

Mellesleg John Oliver normális ruhában sokkal kevésbé hasonlít Novák Lacira, illetve az őt alakító Tihanyi-Tóth Csabára, hadd mutassunk egy képet.

És íme még egy screenshot a Novák Lacinak öltözött John Oliverről. A szemüveg az egyetlen különbség, nem? Meg persze az, hogy Oliver valamivel fiatalabb.

Ha egy Barátok közt-részlettel is össze szeretné hasonlítani, rajtunk nem múlik!

Ikertornyok, nem vitás.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az HBO első számú angol humoristája átváltozott Novák Lacivá

John Oliver az olasz Szerencsekereket akarta parodizálni, de magyar szemmel 100% Novák Laci lett belőle. Ikertornyok!

43 · Feb 26, 2018 03:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments