Reggeli/déli/esti fagypont alatti hőmérséklet mellé máris itt vannak a nyomtatott sajtó legfrissebb hírei.

A Bors számolt be róla, hogy Judy, a Groovehouse énekesnője újabb műtéten esett át. elmesélte, hogy a 9 órán át tartó korrekciós műtétre azért volt szükség, mert a 20 éve történt balesetben megsérült arcának egyik fele nem úgy öregszik, mint a másik.

Bármilyen hihetetlen, az arcomnak azon az oldalán van a feszesebb rész, ahol a műtétek voltak, nem pedig azon, amit nem ért szike

- mondta Judy, aki elárulta, hogy a mostani operáció után egy hónappal volt egy fellépése, ahol még a színpadi fények is fájdalmat okoztak neki a frissen műtött helyeken.

ABlikk a 8. oldalon nagy cikkben számol be arról, hogy a Barátok köztből ismert Berényi Géza, azaz Németh Kristóf éles lőfegyvert vásárolt. Elmesélte, hogy sportlövészetből háromszoros magyar bajnok volt, illetve 10 éves kisfiát is meg akarja tanítani a helyes fegyverkezelésre. Pisztolyra pedig azért van szüksége, mert kell a Fórum Színház egyik új darabjához, és Németh Kristóf ragaszkodik hozzá, hogy igazi fegyver legyen a színpadon. Persze egy cég még átalakítja, hatástalanítja, plusz a rendőrség is engedélyezteti a marok lőfegyvert használatát.