A Bors közölt bennfentes információkat Jennifer Lawrence Vörös veréb című filmjéről, amivel kapcsolatban a színésznő megígérte, hogy a díszbemutató, az Budapesten lesz. ehhez végül nem sikerült tartania magát, merthogy a világpremier, de még az európai premier sem hazánkban volt, ugye. Ejnye, no. Návai Anikó is számon kérte ezt Lawrence-en, aki kitérő válaszként annyit mondott:

„magyar vagyok, és Budapest az otthonom."

Ahogy azt Anger Zsolt a Velvetnek is elmondta: Jennifer Lawrence egy kedves, nyitott, hétköznapi jócsaj. Most Árpa Attila is megerősítette ezt. Elmesélte, hogy amikor először találkoztak a forgatáson, akkor rögtön egy poénnal indított a hollywoodi színésznőnél.

Én valahonnan ismerlek, fent vagy a Tinderen?

- ezzel a kérdéssel mérte fel Árpa Attila, hogy mennyire nyitott és humoros Lawrence. Mivel ezen a beköszönő poénon jót nevetett, onnantól kezdve Szabó Simonnal hármasban viccelődtek egymással a forgatás alatt. Árpa azt is elárulta, hogy ő is látható lesz majd Lawrence egyik intim jelenetének felvezetőjében. Az ilyen jelenetek forgatása között esett meg az, hogy a színésznő félmeztelenül rohangált a díszletben.