Novozánszki Fanni elrablásának és meggyilkolásásnak körülményeit vizsgálva a rendőrség egy kötelet talált a lány feltételezett gyilkosának autójában. A kötélen három ujjlenyomatot találtak, az egyik Fannié, a másik a gyanúsított B. Lászlóé, a harmadikról pedig úgy sejtik, hogy utóbbi nagybátyja és ügyvédje, Bordmann Péter ujjlenyomata lehet - írja a Bors.

Az ügyvédet egyébként rokoni kapcsolatra hivatkozva pár napja zárták ki az ügyből, és mostantól tanúként kezelik. A lapnak nyilatkozó Brodmann szerint azonban nem az a probléma, hogy rokoni kapcsolatban áll a vádlottal, hanem meggyőződése, hogy személyes bosszú állhat a háttérben. 

Már az elején összetűzésbe kerültem az ügygazda rendőrrel, mert nem hagytam, hogy irányítsa az ügyvédi munkámat. Már akkor megmondta, hogy eltávolít a vé­dő­szerepből

- mondta, majd hozzátette, a rendőrök úgy hiszik, a Brodmann család egyik tagjának DNS-e lehet a meglelt kötélen, mivel az egyik idős rokon egy képről felismerni vélte azt.

101 százalék, hogy nem az én vérem lesz rajta

- tette hozzá Brodmann Péter, így abban is biztos, hogy a vizsgálat lezárultát követően ismét ő lehet a vádlott ügyvédje. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
DNS-mintát vesznek VV Fanni feltételezett gyilkosának ügyvédjétől

A rendőrök úgy hiszik, hogy Novozánszki Fannin és feltételezett gyilkosán kívül az ügyvéd is hozzáérhetett a véres kötélhez, amit az autóban találtak.

12 · Mar 01, 2018 08:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments