Görög Zita csupán tavasszal kezdett randevúzni a futballista Laczkó Zsolttal, de olyan hamar egymásra találtak, hogy már első közös gyereküket várják. A hírről a Story magazin számol be.

A 38 éves modellnek van már két gyereke, a 10 éves Milus és a 9 éves Lotti, akik állítólag teljesen be vannak zsongva attól, hogy kistestvérük fog születni. 

Soha nem volt titkom előttük, tudták, ha randevúzom. Bár Zsoltival már ismerkedtünk, egy darabig nem mondtam el otthon. Lottinak jók a megérzései, így amikor összefutottunk Zsoltival egy kávézóban, rögtön felhívta rá a figyelmem. Tudta, érezte, hogy nem vagyunk közömbösek egymásnak. Azt hiszem, hogy a gyerekeimnek az igazi család érzete hiányzott eddig.” 

Eldöntöttem, hogy soha nem akarok olyan férfival együtt lenni, aki ugyanúgy akarja élni az életét, mint előtte. Az, hogy a párom minőségi időt töltsön a gyerekeimmel, mindennél fontosabb

- nyilatkozta Görög Zita, aki egyébként három évvel ezelőtt volt már terhes, de akkor elvetélt. Azt mondja, a jelenlegi kapcsolatában fel sem merül benne, hogy ilyen megtörténhet - boldog és kiegyensúlyozott, szerencsésnek érzi magát, hogy a babájuk ilyen hamar megfogant. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Görög Zita kisbabát vár

Egy egészen friss kapcsolatban fogant meg a 38 éves modell harmadik gyereke.

38 · Mar 01, 2018 07:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments