Nézzük csak: a kedvenc hazai hírességeink Instagram-fiókjaiban akad-e hétvégére valami izgalmas?

Persze, hogy akad.

Vajna Tímea Los Angelesben például Ben Barnesszal futott össze, akiről azt írja, hogy a kedvence. Ben Barnes lehet, hogy önnek is a kedvence, ha nézi a Westworld című sorozatot. Ha nem nézi, akkor most mondjuk, hogy Barnes a képen a bal oldalon látható férfi.

My fav @benbarnes

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Másodiknak nézzük Horváth Évát, aki azt osztotta meg, hogyan sétál a strandon naplementekor a kisbabájával. A műsorvezető-modellt kevésbé ismerő nézőink számára mondjuk, ami a képről is egyértelmű: nem, Horváth Éva sem Európában van jelenleg.

Kulcsár Edina Zürichben volt a napokban egy munka miatt. Posztot egyet arról, hogy mit lát, miközben őt fényképezik.

Nagyjából ugyanez a másik oldalról ilyen.

Nem tűntem el! 🙈🙈🙈 2 napig nem posztoltam semmit, mert annyira el voltam/vagyok havazva, hogy szinte a kezembe sem vettem a telefonom. 😄😬 Tegnapelőtt Zurichbe repültem és még mindig itt vagyok, mert egy nemzetközi cég felkért, hogy legyek az arcuk és ennek a kampányfotózásán vagyok éppen. 📸 Soha életemben nem dolgoztam együtt még ilyen profi stábbal🙊, így óriási megtiszteltetésnek élem meg, hogy itt lehetek. Kicsit sajnálom, hogy Anyukám vagy Csuti nem jöhetett velem, bár ez az én hibám, mert nem gondolkoztam előre...😅 Viszont ha azt nézzük nem vagyok egyedül. 🤰🏻❤️ Reggel amikor felkelek, abszolút van kinek köszönnöm! ☺️🙃 A háttében az éppen aktuális fodrász látható! 😊

A post shared by Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) on

És természetesen az utóbbi időben bikinikben utazó Palvin Barbara sincs Magyarországon jelenleg, ő az alábbi képet posztolta nekünk az Instagramra. Sok kommentárt nyilván nem igényel, mindenkinek azt ajánljuk, hogy különösebb gondolkodás nélkül csak igya magába a látványt, mint a WC-csészébe hulló toalettpapír a vizet.

🌊

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Tolvai Renivel búcsúzunk, ő Miamiben van, próbáljon mindenki nem irigykedni.

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez az 5 magyar celeb éppen külföldről posztol

Palvin Barbarát egy strandon fotózták, Kulcsár Edinát Zürichben, Vajna Tímea pedig egy sorozatszínésszel futott össze Los Angelesben.

7 · Mar 03, 2018 11:08am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments