horoszkóp
IMG 7937

Ön szerint nyerni fog a Testről és lélekről?

2018.03.04. 17:02

Gondoltuk, érdekes lenne egy kicsit felmérni, mit gondol a közönség így az Oscar-gálát közvetlenül megelőzően a legjobb külföldi film díjára jelölt magyar alkotás, a Testről és lélekről című film esélyeiről. Sokáig elérhetetlennek tűnt az Oscar Szabó István régi győzelme után, de a kétkedőknek végül nem lett igazuk, mert két éve nyert a Saul fia, bizonyítva, hogy a XXI. században is tud Magyarország olyan filmet készíteni, ami elnyeri az amerikai filmakadémia elismerését.

Sőt, az sem lehetetlen, hogy két év után megint ugyanaz az ország nyerjen: 1995-ben egy holland film győzött, az Antonia, és két évre rá, 1997-ben megint egy holland film, a Karakter. Szóval ha most megint Magyarország győz, egyáltalán nem lenne példátlan eset, azaz elméletileg teljesen jók a magyar film esélyei. De ön mit gondol, tényleg nyerni is fog a Testről és lélekről?

Ön mit gondol, megnyeri az Oscart a Testről és lélekről?

  • 1237
    Nem, ezúttal nem a magyar film fog nyerni
  • 808
    Igen, megnyeri!

A fenti borítóképen Borbély Alexandra, a Testről és lélekről főszereplője látható. Hétfő reggel figyelje a Velvetet, az eredményről természetesen mi is beszámolunk majd!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ön szerint nyerni fog a Testről és lélekről?

Előfordult már, hogy egy győzelem után két évvel megint ugyanaz az ország nyerte a legjobb külföldi film Oscarját. Ön szerint van esélyünk?

15 · Mar 04, 2018 05:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments