Természetesen az idei Oscar-díjátadón is voltak szebbnél szebb színésznők és látványos estélyik, ezzel majd foglalkozunk is egy egész galériában, de volt egy ruha, ami külön posztot is érdemel. Egyértelműen Rita Moreno és az ő estélyije voltak az est divatsztárjai. A 86 éves színésznő ugyanis (most is) nagyon csinos volt egy olyan ruhában, amit korábban már viselt egy Oscaron, 1962-ben.

Pontosan 56 évvel ezelőtt vette át Moreno a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat, a West Side Story-ban nyújtott alakításáért, ebben a ruhában:

Ezt a dresszt porolta most le és szabatta át egy kicsit, hogy jobban illeszkedjen a mai trendekhez.

Elmondása szerint 1962 után nem gondolta volna, hogy valah újra viselni fogja a különleges estélyit, aminek a szoknya része olyan anyagből van, mint a japán kimonók, de mikor az idei Oscarra keresett ruhát, akkor figyelt fel arra, hogy ez a dressz még mindig tökéletes állapotban van.

Moreno egyébként a legjobb idegen nyelvű film díját adta át. Ebben a kategóriában volt jelölt Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmje, ám a szobrot végül a A Fantastic Woman című chilei alkotás vitte el.

Forrás: Daily Mail

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A 86 éves Rita Moreno ugyanabban a ruhában ment az Oscarra, mint 1962-ben

Ezzel pedig kimaxolta a menőséget.

214 · Mar 05, 2018 11:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments