A Story-Gálán történtek után (Andy Vajna a titkárnőjével jelent meg az eseményen, majd felesége ezt észlelte a médiában és saját Instagramján jelezte, hogy ez annyira nem tetszik neki, hogy már gyereket sem akar szülni férjének) igen forró téma lett, hogy mi a helyzet a Vajna házaspárral. Ezért is kíséreltünk meg egy percről percre közvetítést, mely Andy Vajna és Vajna Tímea újra találkozását mutatta volna be. De a nagy reunionig egészen tegnapig, az Oscar-díjátadó gáláig kellett válni. A Blikk szemfüles olvasója már szpottolta a párt és jelentette is, hogy látszólag jól megvoltak, de az Oscar utáni afteren történt meg az, hogy 

Vajna Tímea posztolt egyet férjéről.

Íme:

Vajna Tímea épp folytatásos Instastoryban mutatta be, amint férje barátja, az Oscar Governors Ball ételeit készítő sztárséf, Wolfgang Puck megmutatja a konyhát és az ominózus ételkülönlegességeket. Épp egy természetes ételszínezővel megfestett csokit mutogatott, amit Andy Vajna is megkóstolt, és akkor lógott be egy pillanatra a képbe.

Update

Itt egy közös pillanatkép, amin egyszerre látszik a Vajna házaspár. (Plusz érdekesség, hogy Deák Kristófból Szűcs Kristóf lett.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hopp! Vajna Tímea posztolt egyet Andy Vajnáról!!!

Együtt kóstolgatták az Oscar Governors Ball ételkülönlegességeit.

23 · Mar 05, 2018 09:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments