Hopp! Vajna Tímea posztolt egyet Andy Vajnáról!!!

2018.03.05. 09:44

A Story-Gálán történtek után (Andy Vajna a titkárnőjével jelent meg az eseményen, majd felesége ezt észlelte a médiában és saját Instagramján jelezte, hogy ez annyira nem tetszik neki, hogy már gyereket sem akar szülni férjének) igen forró téma lett, hogy mi a helyzet a Vajna házaspárral. Ezért is kíséreltünk meg egy percről percre közvetítést, mely Andy Vajna és Vajna Tímea újra találkozását mutatta volna be. De a nagy reunionig egészen tegnapig, az Oscar-díjátadó gáláig kellett válni. A Blikk szemfüles olvasója már szpottolta a párt és jelentette is, hogy látszólag jól megvoltak, de az Oscar utáni afteren történt meg az, hogy 

Vajna Tímea posztolt egyet férjéről.

Íme:

IMG 2596.PNG

Vajna Tímea épp folytatásos Instastoryban mutatta be, amint férje barátja, az Oscar Governors Ball ételeit készítő sztárséf, Wolfgang Puck megmutatja a konyhát és az ominózus ételkülönlegességeket. Épp egy természetes ételszínezővel megfestett csokit mutogatott, amit Andy Vajna is megkóstolt, és akkor lógott be egy pillanatra a képbe.

Update

Itt egy közös pillanatkép, amin egyszerre látszik a Vajna házaspár. (Plusz érdekesség, hogy Deák Kristófból Szűcs Kristóf lett.)

IMG 2597.PNG
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hopp! Vajna Tímea posztolt egyet Andy Vajnáról!!!

Együtt kóstolgatták az Oscar Governors Ball ételkülönlegességeit.

23 · Mar 05, 2018 09:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments