Bármikor kikapcsolhatják az áramot Détár Enikőnél!

Ez a cím olvasható ma a Borsnál és a Blikkben is, mindketten a Hot! magazinra hivatkozva hozzák rá a szívbajt az olvasóra. Vajon elszegényedés vár a pár éve új kapcsolatot kezdett színésznőre? Ugyanez a cím a legfrisebb Hot! címlapján is szerepel, a jobb felső sarokban azzal kiegészítve, hogy Détár Enikőék „nem fizetik a számláikat!” 

Még mielőtt bárki elkezdene pénzt gyűjteni Détár Enikőéék javára, szólunk, hogy feltehetőleg igazából nincsen vészhelyzet, mert magából a kérdéses interjúból is kiderül, hogy bár a cím azt sugallja, hogy nyomorog a család, igazából nem szegények, csak elfoglaltak. A teljes idézet így hangzik:

Mindketten piszkosul el vagyunk havazva. Annyira, hogy bármelyik pillanatban kikapcsolhatják az áramot, mert fogalmunk sincs, hogy rendeztük-e a számlát az előző hónapban.

nőnapi bónusz

Most, hogy így megkönnyebbültünk Détár Enikő kapcsán, azért a Borsból még hadd ajánljunk további olvasnivalót azoknak, akik tudják értékelni azt a címadási technikát, amit a magyar bulvársajtó egyre következetesebben használ az utóbbi időben! Ennek a cikknek az a címe, hogy

Smink nélkül riogat Helen Mirren.

A következő Instagram-fotóról van szó, amit a 72 éves színésznő még az Oscar-gálára készülődéskor posztolt.

Oscar night before

A post shared by @ helenmirren on

A Bors újságírója megjegyzi, hogy bár Mirren „jobban néz ki, mint sok 72 éves”, még így is úgy találja, hogy ha a 72 éves színésznő smink nélküli fényképet posztol magáról, akkor az riogatás, a cikk szövege pedig a „sokkoló” szót alkalmazza Helen Mirren arcára. De persze biztos csak viccnek szánták az egészet és nekünk rossz a humorérzékünk, mert azért pont nőnapon csak nem publikál a Bors egy olyan cikket, ami komolyan azt mondja, hogy ha egy 72 éves nő smink nélkül mutatja meg magát, akkor az „sokkoló” „riogatás”.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Azért még ne kezdjen el Détár Enikőnek villanyszámlára gyűteni!

„Bármikor kikapcsolhatják az áramot Détár Enikőnél!” – írták ma a lapok, holott a színésznő csak elfoglalt, nem nyomorog.

8 · Mar 08, 2018 02:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments