Kim Kardashian West, leánykori nevén Kim Kardashian vasárnap éjszaka az Oscar-gáláról Madonnához ment bulizni. Lett is egy pár közös fotójuk az Instagramon, hű és ha!

Vicces-szexiket posztolnak együtt, mintha hirtelen kebelbarátnőkké váltak volna.

Madonna az utóbbi hónapokat Portugáliában töltötte, mert David nevű fia ott jár a futballsuliba, de most, hogy az énekesnő visszatért Amerikába, hirtelen ilyen jó havernők lettek Kim Kardashiannel? A válasz az, hogy valószínűleg nem a jóbarátság hozta őket össze, hanem a biznisz.

Madonnának van egy kozmetikai márkája, amelynek neve MDNAskin. Ez a cég fog valahogy együttműködni Kim Kardashian hasonló cégével, a KKW Beauty-val az alábbi videó szerint, de hogy pontosan hogyan, azt még nem árulták el, mert ez biztosan izgalomban fogja tartani a közönséget. Részünkről nem számítunk többre annál, mint hogy csinálnak majd egy reklámot, amiben Westné promózza majd Madonna kencéit és/vagy fordítva, de aki nálunk optimistább, az izguljon nyugodtan kedvére!

Madonna mindenesetre az utóbbi évtizedekben kb. három és fél éves időközökkel szokott albumokat megjelentetni, szóval 2015 márciusi Rebel Heart után a következő, új album idén őszre lenne esedékes. De nagy évforduló lesz 2018 a pop királynőjének életében annyiból is, hogy augusztusban tölti majd be a hatvanadik életévét.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Madonna és Kim Kardashian kebelbarátnők lettek. És/vagy üzletfelek

Valami nagy dologra készülnek közösen, de az Instagramra eddig kitolt anyagok alapján nem vagyunk túl optimisták.

2 · Mar 08, 2018 10:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments