Rohamosan közelik az a májusi nap, mikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t, az esemény pedig - nem túlzás kijelenteni -, szinte az egész világot lázban tartja. Éppen ezért, nemcsak friss hírek jelennek meg róluk minden nap, de időről időre felbukkannak képek és videók Markle múltjából. Korábban egy dögös fotósorozat keringett róla a neten, most pedig előkerült egy felvétel, amin nagyon kevés ruhában, hip-hop klipekbe illő mozgáskultúrával húst sütöget. A videó címe: a grillezés még soha nem volt annyira szexi, mint Meghan Markle-lel.

A klipet egyébként a Men's Health magazin készítette 2013-ban, mikor a színésznő már a Brilliáns elmékben játszott - amiben szintén szerepelt olyan fülledt hangulatú jelenetekben, amilyen helyzetekben a királyi ház tagjait még nem láttuk.

De persze ez a fajta szexiskedés már a múlté, Markle a szerelem miatt otthagyta a sorozatot és teljesen hátat fordított a szakmájának, hogy a jövőben a királyi család tagjaként éljen és új hivatalos feladataira koncentráljon, ami néha azt jelenti, hogy Harry herceggel tesz egy sétát.