Sok szeretettel üdvözöljük lapszemlénkben! 

Kezdjük is azzal, hogy a Bors segítségével felidézzük, miért kellett bíróság elé állnia Hosszú Katinka (még)férjének, Shane Tusupnak. Még tavaly áprilisban történt, hogy a debreceni országos bajnokságon nekirontott a klubjuk egyik trénerének, Darren Wardnak, amiért az nem nevezte be a férfiváltót a versenyre.

Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek, te barom 

- vázolta akkor a lehetséges következményeket Tusup, majd nyomatékosítás gyanánt kicsit meg is lökdöste a férfit. Ward annyira nem vette jó néven a történéseket, és beperelte őt. Az ügyben csütörtökön hozott nem jogerős ítéletet a Fővárosi Törvényszék, amelyben kimondták: 

Tusupnak bocsánatot kell kérnie Wardtól, amiért meglökdöste, továbbá ki kell fizetnie a 135 ezer forintos perköltséget is.

Tusup azt állította, hogy csak félelmében reagált így, felesége, Hosszú Katinka azonban azt mondja, erről szó sem volt, Ward egyáltalán nem közeledett felé agresszívan, így Tusupnak semmi oka nem volt a riadalomra. 

Menjünk tovább!

Ahogy azt már meg is írtuk, gyarapodik az Istenes-Csobot família, Csobot Adél ugyanis a második gyerekét várja. A Story magazin fejtegeti a körülményeket, így a következőkre derült még fény:

  • Csobot Adél a harmadik hónapban van,
  • az anyukáiktól és néhány, dobozba zárt kék lufitól tudták meg a baba nemét (fiú),
  • a szülők szerint az az ideális, ha a két gyerek között 2-2,5 év korkülönbség van, mert akkor még tudnak egymással játszani,
  • Csobot romantikusan akart beszámolni a párjának arról, hogy megint gyerekük lesz, de a reggeli rosszullétek lebuktatták,
  • Kölnből Münchenbe költöznek majd. 

Röviden: 

  • Kulcsár Edina egy feladványban fejtegette az Instán, hogy vajon milyen nemű lesz a gyereke, aztán este elárulta, hogy fiú. (Úgy fest, ez a lufiügy nagyon menő mostanában)
  • ”Mi lett vele? 180 fokos fordulatot vett Stohl András élete”-címmel érdeklődik a rég nem látott (?) Stohl András felől a Blikk. A cikkből hálistennek kiderül ez-az, például, hogy a színész konfliktuskerülő típus, aki szereti a színpadon kióbégatni magából a feszültséget; nincs ideje dorbézolni és éjszakázni mostanában, ezért 50 évesen megkomolyodott; jellemző rá, hogy hevesen szeret, de az életét is így éli; vallja, hogy ha nem működik egy kapcsolat, annak véget kell vetni.