Már több mint egy éve, hogy nem ő, hanem Donald Trump az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Az eltelt időszakban bőven volt ideje kipihennie az elnöki teendők adta fáradalmakat. És Obama mondhatni lubickol a nyugdíjas létben.

Most viszont úgy tűnik, hogy megtalálta azt a munkát, elfoglaltságot, amit így a melótól visszavonultan is szívesen végezne. Sorozatokat fog készíteni. És ez nem is annyira meglepő hír. Még az elnöksége alatt is élt a lehetőséggel, hogy a kedvenc sorozatának premier epizódjait előbb láthassa mindenkinél. Egyszer például előre kapott limitált hozzáférést a Trónok harca hatodik évadához. Szóval eléggé sorozatfüggő hírében áll.

The New York Times úgy értesült, hogy a Netflix már tárgyal is a volt elnökkel, aki szívesen lenne prémium minőségű műsorok producere. Leginkább inspiráló történeteket bemutató programokról lenne szó, de állítólag egy olyan beszélgető show is elképzelhető, melynek Barack Obama lenne a moderátora, és olyan témák lennének kivesézve, mint az egészségügy, amit elnöksége alatt megreformált. 

Egyelőre még semmi sem biztos, de a tárgyalások már megkezdődtek.

(NYT)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Obama eddig lazíthatott, most belecsaphat a melóba

Eddig nem nagyon csinált semmit, de most úgy néz ki, hogy megtalálta a tökéletes munkát.

9 · Mar 10, 2018 01:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments