Coco Austin, vagy más néven Coco T, onnan ismert, hogy színész-táncosnő, valamit elsősorban modell, kevés gátlással, de látványos Instagrammal. A férje ráadásul egy híres rapper, Ice T. Ők ketten egy kislányt nevelnek, aki a Chanel keresztnevet kapta (nyilván, hogy passzoljon az anyuka keresztnevéhez), és aki tavaly töltötte be a második életévét. A fenti és az alábbi fotón együtt látható a família egy 2017. februári divateseményen, és nézzék csak, milyen szépen össze van öltözve az egész család!

Úgy látjuk az Instagramon, hogy Coco Austin azóta is szereti ugyanolyan szettekbe öltöztetni a gyermekét, mint amilyet maga visel, ezért kiválasztottunk hat ilyen alkalmat ehhez a heti trendhez. Melyik tetszik a legjobban? Legalul lehet szavazni!

Feliratos

Kezdjük ezzel a szándékosan nagyoncuki példával tavaly őszről. Semmi különös, itt csak fekete-fehér sportszerkóban van anyuka és kislánya, ami miatt külön posztot ért ez az Instagramon, az természetesen a felirat a pólókon. Cocóé azt mondja, hogy Coco szereti Chanelt, Chanelé azt mondja, hogy Chanel szereti Cocót. Zseniálisan szimpla ötlet, nem?

Elegáns

Ebben a szettben a család egy jótékonysági eseményen vett részt tavaly év vége felé, amit Puerto Rico megsegítésére szerveztek. Coco azt írja a posztban, hogy ezeket a ruhákat az interneten talált anyag segítségével maga alakította át és fazonírozta egyformára, valamint hogy szeretne egyszer egy anya-lánya divatmárkát indítani. Nagyon elegánsak mind a ketten, még a piros cipők is passzolnak színben, igaz, a fazonjuk különböző. Suri Cruise hány éves is volt, amikor elkezdett magassarkúban járni...?

Művésznős

Ebben a fekete-fehér összeállításban a fodrászhoz ment el Coco és Chanel, de persze ha kicsit jobban megnézi az ember a nadrágok anyagát, kiderül, hogy van ott egy kis vörös is. Nagyon művésznős ez a stílus, persze magas nyakkal méginkább az lenne, dehát Coco T nem az a garbórajongó típus, mint az közismert.

Jógázós

Na és vajon jógázáshoz hogyan öltözik fel anya és lánya? Hát természetesen ekkor is hasonló macskanadrágban vannak és fehér-rózsaszín kombinációban, csak Coco deréktól lefelé, Chanel viszont deréktól felfelé rózsaszín. És nemcsak a jógacuccaik egészítik ki egymást ilyen remekül, hanem a mozdulataik is: anya és lánya alkalmanként együtt akrojógázgat a poszt felirata szerint.

Retrobikinis

Ezen a héten a T család a Bahamákon nyaralt, ahol nagy Coco és a kis Chanel a strandon is összeöltözött. A fenti posztban egy olyan szettet lehet megcsodálni, ami az ötvenes évek stílusát idézi tengerészszínekben, magasított derékkal és gombokkal a bikini alsórészén. A gyermekverzió egy masnira kötött fejkendőt is tartalmaz.

Hableányos

Ön szerint melyik szett a legjobb?

Hatodiknak pedig nézzük a legfrissebb fotót, vagyis igazából fotósorozatot, merthogy ez a poszt is több képet tartalmaz a második szettről, amit Coco és Chanel a Bahamákon viselt ezen a héten. Egy lila-zöld bikiniről van szó, aminek lila a felsője és a zöld aljrésze halpikkelyes – ha önnek erről A kis hableány című film jutott az eszébe, akkor nagyon jó a memóriája, mert a mesebeli sellő is pont ezt a színkombinációt viseli (csak vörös hajhoz).

A bikinihez kiegészítők is tartoznak, a fejpánt láttán elégedetten csettint az ember, a napszemüvegek viszont sajnos (megint) különbözőek, a fülbevalóhelyzetet pedig jobban tettük volna, ha meg sem említjük. Persze ezen részletek ellenére lehet, hogy önnek mégis ez lett a kedvenc szettje a hatból – akár igen, akár nem, kérjük, szavazzon most!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ice T-né Coco mini me-t csinál két éves kislányából

A hatalmas melleit és fenekét előszeretettel mutogató modell próbálja lányát saját képére és hasonlatosságára formálni.

7 · Mar 11, 2018 02:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments