2006-ban a Fox csatorna készített egy interjút OJ Simpsonnal, aki akkor készült megjelentetni If I Did It című könyvét, amiben feltételes módban beszámol felesége és annak barátja meggyilkolásáról. Az interjú és a könyv akkor nem jelent meg, azonban egy bő évtized elteltével most mégis leadták a riportot. Az alábbi összefoglaló szerint, bár Simpson folyamatosan azt hangoztatja, hogy ez csak hipotézis, az interjú egy vallomással ér fel.

Az azért nem csúszik ki OJ Simpson száján, hogy „megöltem a feleségemet”, de például a TMZ a bűnösséget bizonyító elszólásként kezeli azt a mondatrészt, hogy

emlékszem, hogy megfogtam a kést...

OJ Simpson If I Did It című könyve kapcsán készült ez az interjú, aztán egy bírósági döntés nyomán egyik sem jelenhetett meg. A könyv jogait végül az egyik áldozat, Ron Goldman családja vette meg, és ők meg is jelentették a könyvet úgy, hogy a címbeli If, azaz Ha szócskát gyakorlatilag eltüntették a borítóról.

OJ Simpson egy másik bűncselekmény miatt ült börtönben nemrégiben, kilenc év után 2017. október elsején szabadult.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
OJ Simpson elszólta magát egy korábbi interjúban

Most került napvilágra egy 2006-ban készült, de akkor nem közölt tévéinterjú. Ebben Simpson úgy beszél a gyilkosságról, mintha ő követte volna el.

2 · Mar 12, 2018 01:24pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments