Egy nagyon közeli forrás azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy Justin Bieber és Selena Gomez szakítottak, de legalábbis szüneteltetik a kapcsolatukat. Ez azért is érte váratlanul a közvéleményt, mert a páros mostanában éjjel-nappal együtt mutatkozott, és láthatóan igen jól kijöttek egymással. Mivel egyelőre rejtély, hogy mi okozta a feszültséget kettejük között, ezért nyilván elindultak a találgatások, és a legtöbben arra gyanakszanak, hogy Gomez anyja állhat a történtek hátterében. 

Lenne benne ráció, elvégre Mandy Teefey több ízben előadta már, mennyire nehezére esik elfogadni, hogy a lánya a zenésszel kavar. Ha feltételezzük, hogy nem csak a közösségi médiában és a sajtónak adott nyilatkozataiban hisztériázik a dolog miatt, hanem a lányát is napi szinten egzecíroztatja vele, akkor előfordulhat, hogy sikerült bogarat ültetnie Gomez fülébe, aki ezért kilépett a kapcsolatból.

Az említett forrás azonban tudni véli, hogy szó sincs erről, Gomez anyja soha sem tudott ténylegesen beleavatkozni a fiatalok kapcsolatába, szóval valami egészen másról lehet itt szó. Jelesül az, hogy állandóan se veled-se nélküled kapcsolatban álltak és állnak egymással, és most alighanem épp a nélküled van soron. Ez elképzelhető, elvégre már régebben is együtt voltak, és az sem tartottak őket vissza az újraegyesüléstől, hogy Selena Gomez The Weeknd-del járt egy darabig, hiszen utána megvilágosult és rájött, hogy mégis Justin Bieber az ő igazszerelme. Vagy nem. 

A forrás mindenesetre simán el tudja képzelni, hogy holnap már ismét nagy lesz az örökszerelem közöttük, és hát a fentiek tükrében ez tényleg elképzelhető.