Kozsónak Március 27-ig kellene nagyobb összeggel előállnia, hogy megtarthassa a lakását, aminek már megkezdődött az árverezése - olvasható a péntek reggeli Blikkben. A lap a Story magazin információira hivatkozva azt írja: „erre a drasztikus lépésre akkor kerül sor, ha a végrehajtási bíró már minden lehetőséget kihasznált, zárolta az adós bankszámláját, és ingóságait is „dobra verte”, de nem tudott a követeléseknek érvényt szerezni. Innen már nincs visszaút, az adós már csak akkor állíthatja le az árverést, ha összes adósságát visszafizette".

A zenésznek pedig nagyok az adósságai, a lap tételesen fel is sorolja ezeket: „az argenta Lizing Zrt. 30 milliós főkövetelése mellett egy bank több mint 43 millió forintos jelzáloghitel visszafizetéséért áll sorba, és 56,5 milliós NAV-tartozás is sújtja az énekest. Ezenfelül 5 milliós közös költség kiegyenlítését várja a társasház Kozsótól, valamint összesen 3 millió­t követel tőle a terézvárosi önkormányzat."

Az ügyben sem a zenész, sem a menedzsere, sem az ügyvédje nem nyilatkozott egyelőre.

De, hogy valami vidám hírrel is szolgáljunk a hét utolsó munkanapján: örülhetnek a Csobot Adél rajongók, ugyanis az énekesnő még második terhessége során visszatér a képernyőre. Csobot A nagy duett egyik versenyzője lesz, ennek pedig azért is örül különösen, mert első várandóssága alatt is szerepelt az tévében, és ezért úgy érzi, második fiának is ugyanabban lehet majd része mint a ma már kétéves Nátánnak.

Zökkenőmentes volt az első várandósságom, nagyon élveztem. Az utolsó előtti hónapig dolgoztam, ott volt a Sztárban Sztár, de játszottam akkor színházban és számos más fellépésem is volt. Nem lehet véletlen, hogy Nátán nagyon nyitott a zenére, a hasamban ugyanis végigcsinálta mindezt, a sok gyakorlást, a kamerapróbákat, az élő show-kat, a koncerteket. Örülök, hogy a második fiamnak is ugyanebben lehet része

- magyarázta Csobot Adél a Blikknek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
137 milliós tartozása miatt árverezik Kozsó lakását

Ennek a részletein kívül, lapszemlénkből azt is megtudhatja, hol tér vissza a várandós Csobot Adél. Jó reggelt!

32 · Mar 23, 2018 08:17am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments