Karen McDougalról még 2016 novemberében derült ki, hogy vele csalta a feleségét a későbbi amerikai elnök, Donald Trump. A fenti borítóképen látható playmate a héten további részleteket szellőztetett meg Trumppal való viszonyáról, aminek kapcsán a Pornhub nevű pornómegosztó-oldal drasztikus, 1140%-os növekedést tapasztalt a Karen McDougallal kapcsolatos keresések számában. Erről itt publikáltak egy sajtóközleményt, ami tartalmaz egy látványos, nagy megugrást mutató grafikont is.

Még nagyobbat ugrott a keresések száma Aubrey O'Dayjel kapcsolatosan: nála 11 105%-os (igen, tizenegyezer-százöt százalékos) emelkedést mutat a külön sajtóközleményben megosztott grafikon. O'Day nem playmate, hanem csak egy egyszeri realitysztár, benne volt többek között a Celebrity Apprentice-ben is, amiben ugye Donald Trump volt a bizniszguru. A csavar annyi a történetben, hogy O'Day nem magával az elnökkel jött össze, hanem azonos nevű fiával, Donald Trump Jr-ral. Ennek a híre pénteken pattant ki, és ennek nyomán fél Amerika felment a Pornhubra, hogy megnézze Aubrey O'Day pornóját.

Az egészben az a legszebb, hogy természetesen se Karen McDougal, se Aubrey O'Day nem szerepelt soha pornóban, szóval hiába keresik őket a csorgó nyálú júzerek, az alábbi fotónál sokkal keményebb kontent nem nagyon vár rájuk a Pornhubon se ebben a témában.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hirtelen egész Amerika Karen McDougal és Aubrey O'Day pornójára lett kíváncsi

Egyikük Donald Trump, másikuk a fia szeretője volt, a friss hírek hallatán mindenki az ő pornóit keresi. Csak nem találja.

8 · Mar 25, 2018 04:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments