Itt van március utolsó hete, és a hétfő reggeli lapszemlénk is! A napot a 28 éves Bálint Emese durrantotta be, aki ugyan színésznő, de mégsem ennek kapcsán ismerte meg a nevét az ország, hanem azért, mert pár hete a Fókuszban, majd a Reggeliben arról nyilatkozott, hogy még szűz

Nos, most is a témánál maradt és ez alkalommal arról beszélt, hogy mióta nyilvánosságra hozta intim titkát, ostromolják a férfiak.

Rengeteg a jelentkező, több mint 4800 levelet kaptam olyan férfiaktól, akik szeretnének velem megismerkedni. A levelek sokaságát a stábommal együtt folyamatosan szűrjük, de eddig még egyetlen olyan jelentkező sem akadt, akivel érdemes lenne randevúznom. Hamar leszűröm a stílusból és a szavaikból, hogy milyenek. Nagyon meglepődtem, hogy az udvarlók között akadtak szűz férfiak és házasemberek is

- idézi a színésznőt a Blikk, aki azt is hozzátette, kifejezetten férjet keres magának, aki - többek között - nem lehet elvált, nem dohányozhat és ne is legyen nála alacsonyabb.

De mit írnak még lapok?

  • Például azt, hogy Oszter Sándort kizárták a Máltai Lovegrendből. A Bors úgy tudja, alkoholproblémái és vállalhatatlan viselkedése miatt került sor erre.
  • A Blikk pedig arról számol be, hogy Kefírt Thaiföldön őrizetbe vették egy elektromos cigi miatt.
  • És szintén Blikk információ, hogy a Piramis gitárosának, Závodi Jánosnak 70 évesen ért véget a szingli élete, a zenész ugyanis múlt pénteken feleségül vette 42 éves barátnőjét, aki egyben négyéves gyermeke anyja is. 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Közel 5000 férfit utasított vissza a szűz színésznő, Bálint Emese - hírek kávé mellé

Ezen kívül lapszemlénkből azt is megtudhatja, hogy ki házasodik 70 évesen és melyik magyar celebet vették őrizetbe külföldön. Őrület lesz!

93 · Mar 26, 2018 07:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments