GettyImages-888079770

Zachary Quinto álnéven rendelt kávét, de lebukott

2018.03.28. 13:56

James Corden valamit nagyon tud. Egyrészt már az nagy szám, hogy brit születésű létére Amerikában tudott műsorvezetői karriert beindítani. Aztán a Car Pool Karaoke című sorozatával ő teremtette meg az autós interjúk divatját, és a múlt héten is láttuk, mennyire jól megy nála a promógépezet az A-listás hollywoodi sztárokkal. Most is egy hasonló telitalálatról van szó: nagyon tudta, mit kell szóba hozni a műsorában, miközben Zachary Quintót interjúvolta meg.

James Corden a fenti interjúrészletben ezt a Twitter-posztot hánytorgatta fel a Star Trek sztárszínészének, amint egy héttel ezelőtt posztolt egy michigani Starbucks Sofia nevű dolgozója:

Zachary Quinto azt hiszi, hogy bejöhet az ÉN Starbucksomba, használhatja a Josh álnevet a rendeléséhez, és senki nem fogja felismerni? 

Ez a bizonyos Sofia pikírt megjegyzésben hozzáteszi, hogy vastag szemöldökéről Quintót mennyire könnyű felismerni. Maga a színész annyival kommentálta az esetet a fenti beszélgetésben, hogy egyrészt nem akart nagy felhajtást, másrészt az igazi nevét sokszor félreértik, és különben is gyakran előfordul, hogy Joshnak szólítják. Szóval ezért használt álnevet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zachary Quinto álnéven rendelt kávét, de lebukott

Azt hitte, ha Joshként mutatkozik be, senki nem fog rájönni, hogy ő kicsoda?!

2 · Mar 28, 2018 01:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments