Jó reggelt, mai lapszemlénkben is tartson velünk!

Gáspár Laci kórházba került. Egyelőre rejtély (illetve ő biztos tudja), hogy mi történt pontosan, de az biztos, hogy azonnali műtéti beavatkozásra volt szüksége. 

Túl vagyok rajta! Féltem, de nem kellett volna! Kemény vagyok

- írta a Facebook-on, ahol ugyan folyamatosan riogatta a rajongóit, konkrétumokkal mégsem szolgált. Jelenleg pihenésre és nyugalomra van szüksége, de az orvosai szerint hamar meg fog gyógyulni, nyilatkozta a Blikknek.

Tegnap volt a Televíziós Újságírók Díjátadó Gálája, amelyen Ördög Nóra nyerte meg a legjobb műsorvezető díját, a legjobb zsűritag pedig Liptai Claudia lett. Ha akarja tudni, hogy gratulált Nánási Pál a feleségének (kitett egy képet a díjazottakról az Instára), vagy hogy mit szólt be Liptai Claudia Majkának és ByeAlexnek (hogy biztos jobban ragoz náluk, ezért kapta a díjat), akkor a Blikknél kell keresgélni. 

A további nyertesek: 

  • Nagyszabású showműsor - Ninja Warrior Hungary
  • Comedy show - Gyertek át!
  • Legjobb színész - Mácsai Pál
  • Gasztro-reality - Konyhafőnök VIP

Nagy Ervin interjút adott a Borsnak, amelyben tök jó dolgokat mondott el magáról, többek között a gyereknevelés és a tanítás témakörében (nyilván az új sorozata, a Tanár apropójából). Ezek derültek ki róla: régen szigorú volt a kislányával, de amióta elvált, azóta elmúlt. Ha tanár lenne, követelne, de cserébe sok szeretetet adna; örül, hogy a sorozatban nem kellett a szépfiút játszania; de nem örül, hogy csajozós a karaktere. Elmondta, hogy hiú, ezért tudott 10 kilót lefogyni, és hogy olyan szerepet vállal el, amilyet éppen kap. 

Mi történt még?

  • Peller Mariann hét év után visszamegy dolgozni az RTL-hez, így nővérével, Annával vezeti majd a Reggelit. (Blikk)
  • Rékasi Károly szerint túl sok az egyezés az élete és a Barátok köztben játszott Bartha Zsolt karaktere között, és szerinte azért képes olyan jól eljátszani a szerepét, mert már tudja, hogy ez a pokol.